top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Ketä ovat hyvikset?

Päivitetty: 23. elok. 2023


CoMedian hallituksen hyviksinä vuonna 2022 toimivat Jonna Karekivi, Riina Hynönen ja Jenna Laine. Hyvikset ovat turvanasi tapahtumissa, mikäli kohtaat häirintää, kiusaamista tai koet olosi epämukavaksi. Hyviksiin kannattaa ottaa yhteyttä pienelläkin kynnyksellä, sillä haluamme, että kaikilla on CoMedian tapahtumissa hyvä ja turvallinen olo.


Turvaudu hyviksiin tapahtuman aikana tai sen jälkeen


Hyvikset ovat apunasi epämukavissa tilanteissa, joita voi tulla ilmi tapahtumissa tai muuten yliopistoarjessa. Hyvikset ohjaavat sinut ottamaan tarvittaessa yhteyttä oikeaan tahoon tapahtuneen jälkeen. Mikäli näet sivusta tilanteen, josta olisi hyvä kertoa eteenpäin, voit turvallisin mielin nykäistä hyvistä hihasta. Jos tilanne tulee mieleen vasta jälkikäteen, voit lähettää meille viestiä (yhteystiedot ja yhteydenottolomake postauksen lopussa) tapahtuman jälkeen milloin vain. Meille on ehdottoman tärkeää, ettei kukaan tunne häpeää ilmoitetusta ongelmatilanteesta. Jokainen kokee tilanteet eri tavoin, eikä ”ilonpilaajia” ole olemassa tallaisissa tilanteissa.


Mihin hyviksiä tarvitaan?


Korkeakoulukulttuuria ollaan muovaamassa askel askeleelta sellaiseksi, että jokaisella olisi turvallinen olo opiskelijatapahtumissa. Muutos ei tapahdu hetkessä, mutta CoMedia ry edesauttaa omalla toiminnallaan sen toteutumista. Vanhoja tapoja ja perinteitä on hyvä kyseenalaistaa aika ajoin. Onko skoolaustapa enää sukupuolesta riippuvainen? Millaisia lauluja on soveliasta laulaa kanssalaulajia loukkaamatta? Entä miten alkoholin käyttöön ja sen normalisointiin suhtaudutaan? Jokainen korkeakouluopiskelija on mukana luomassa tätä muutosta ja hyvistoiminta on merkittävä osa sitä!


Ota yhteyttä hyviksiin

Mikäli koet tapahtumissamme epämiellyttäviä tilanteita tai haluat kertoa muusta ikävästä tilanteesta, ole rohkeasti yhteydessä Jonnaan, Riinaan tai Jennaan. Löydät hyvisten yhteystiedot alta.


CoMedialla on myös palautelomake, jonka kautta voit laittaa palautetta järjestämistämme tapahtumista sekä muista mieltäsi askarruttavista asioista. Palautteet käsitellään vain CoMedian hallituksen toimesta ja ne ovat luottamuksellisia. Mikäli haluat palautteeseesi vastauksen, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi palautelomakkeen lopussa.


Linkki palautelomakkeeseen löytyy tästä - anna meille risuja ja ruusuja!Jonna Karekivi

Instagram: @jonnakarekivi


Riina Hynönen

Instagram: @riinahynonen


Jenna Laine

Instagram: @_jennajuliaa_

106 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page