top of page
DSC_5138.jpg

CoMedian tapahtumat

CoMedian yksi tärkeimmistä tehtävistä ainejärjestönä on tarjota jäsenistölleen mahdollisimman laadukasta ja viihdyttävää toimintaa läpi vuoden.  Järjestämme vuosittain paljon erilaisia tapahtumia, joista monet ovat jo muodostuneet perinteiksi. Näihin pääset tutustumaan paremmin alta.

CoMedia järjestää vuoden mittaan myös muunlaista toimintaa jäsenistölleen esimerkiksi webinaarien ja hyvinvointitapahtumien muodossa.

Kehitysehdotukset ovat myös aina tervetulleita, joten jos sinulta löytyy omia ehdotuksia uusille tapahtumakonsepteille, älä pelkää lähestyä meitä sähköpostitse tapahtumat@comediary.com tai Instagramissa @comedia_ry

Ahventien approt

Ahventien approt järjestetään joka syksy legendaarisella Ahventiellä Palosaarella. Tapahtumassa yhdistyy perinteisten approjen ja kämppäapprojen parhaat puolet. Tapahtumaan voi osallistua joko kiertäjänä tai rastinpitäjänä. Tämän tapahtuman kruunaakin perinteisesti huikeat jatkot Vaasan yössä.

Cokeilut

CoMedia järjestää vuoden mittaan perinteisesti useita erilaisia cokeiluja. Näissä pienimuotoisissa tapahtumissa voit päästä cokeilemaan esimerkiksi erilaisia urheilulajeja ja vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Aikaisemmin CoMedia on cokeillut muun muassa ilmajoogaa ja tanssia. Cokeiluja järjestetään ympäri vuoden.

C-sählyt

C-sählyt ovat yksi CoMedian vanhimmista perinteikkäistä tapahtumista, jossa urheilumieli kohotetaan kattoon leikkimielisessä sählyturnauksessa. Tapahtumassa eri järjestöt ja kaveriporukat kisaavat huimista palkinnoista kaukalossa toisiaan vastaan. Tilaa löytyy myös penkkiurheilijoille, sillä myös innokkaat katsojat ovat tervetulleita tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään perinteisesti keväisin.

Synttärit

Vuonna 1991 perustettu CoMedia juhlii vuosittain syntymäpäiviään marraskuussa cocktail-tilaisuuden merkeissä. Tämä juhlallinen tilaisuus pitää sisällään musiikkia, hyvää ruokaa ja kunniakkaiden comedialaisten palkitsemista. Järjestön syntymäpäivää vietetään joka toinen vuosi vuosijuhlien merkeissä, johon sisältyy juhlallisen iltajuhlan lisäksi muun muassa vuosijuhlasitsit ja silli-aamiainen.  Tutustu paremmin vuosijuhliin täältä.

bottom of page