top of page

CoMedia ry

Vaasan yliopiston viestintätieteilijät

CoMedia ry on Vaasan yliopiston viestintätieteilijöiden näkyvä ja kuuluva ainejärjestö. Jäseniksemme voivat liittyä viestinnän kandiohjelman, viestinnän monialaisen maisteriohjelman (VIMA) sekä teknisen viestinnän maisteriohjelman (TEVI) opiskelijat. Pidämme huolta viestijöiden eduista ja opintoasioista, otamme kantaa päivänpolttaviin puheenaiheisiin ja järjestämme jäsenillemme monipuolista virkistystoimintaa muun muassa tapahtumien ja lajikokeilujen muodossa. Ajamme ahkerasti opiskelijoiden etua ja pidämme viestintätieteilijöiden lippua korkealla.

 

Tutustu CoMedian hallitukseen täältä

DSC_5155.jpg

Tapahtumia ja edunvalvontaa

Ainejärjestönä CoMedia on aikaansaava ja aktiivinen. Tapahtumissamme opiskelijat pääsevät virkistymään, verkostoitumaan ja luomaan siteitä työelämään. Virkistystapahtumiimme kuuluvat muun muassa syksyisin järjestettävät legendaariset Ahventien Approt ja mainetta ja kunniaa keränneet C-sählyt, jonne saapuu viestijöitä eri puolilta Suomea. Tapahtumatarjottimelta löytyy myös muun muassa akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä ja lajicokeiluja sekä jokavuotiset synttärit ja pikkujoulut.
 

Vapaamuotoisempien tapahtumien lisäksi työelämään keskittyvät tilaisuudet sekä opiskelijoiden edunvalvonta ovat tärkeä osa CoMedian toimintaa. Vuosittaiset työelämätapahtumat antavat osviittaa tulevaisuuden poluille ja kertoo, mistä Vaasassa valmistuneet viestijät ovat löytäneet paikkansa työelämässä. Opiskeluun liittyvistä asioista huolehtii erityisesti hallituksen koulutuspoliittinen vastaava, joka toimii siltana yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä. Voit olla yhteydessä koulutuspoliittiseen vastaavaan täältä.

DSC_5314_edited.jpg
bottom of page