top of page

Ainejärjestölehti Camp

Mikä on Camp?

Camp on CoMedia ry:n ikioma ainejärjestölehti. Kyseessä on sitoutumaton opiskelijalehti, jonka toimittamisesta vastaavat vapaaehtoiset viestinnän opiskelijat. 

 

Campin tehtäviin kuuluu toimia viestinnän opiskelijoiden sekä muiden ylioppilaskuntalaisten informaatiolähteenä. Lisäksi toimimme CoMedian äänenkannattajana sekä tiedotuskanavana järjestön ja jäsenistön välillä. Tarjoamme myös viestinnän opiskelijoille mahdollisuuden saada kokemusta toimittajan työstä. Tavoitteenamme on tarkastella viestintää, järjestöämme sekä Vaasan yliopistoa monesta eri näkökulmasta.

 

Camp ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Pääset lukemaan lehteä Issuu-käyttäjältämme.

DSC_5156.jpg

Yhteistyökumppaneille

Kaipaako yrityksesi parempaa näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa? Näkyvyyttä Camp-ainejärjestölehdessä voit lisätä tarjoamamme mainostilan avulla. Camp tavoittaa noin 800 lukijaa julkaisua kohti. Vuoden ensimmäinen julkaisu usein myös painetaan, jolloin näkyvyys on myös suurempaa. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä päätoimittajaamme sähköpostitse osoitteesta camp@comediary.com.

Mukaan Campin toimitukseen?

Haluatko tulla mukaan kirjoittamaan, kuvaamaan, kuvittamaan tai muulla tavalla vaikuttamaan ainejärjestölehteemme? Campin toimituksen kokouksista tiedotetaan Campin toimituskunnan omassa Facebook-ryhmässä. Facebook-ryhmään pääset ottamalla yhteyttä päätoimiittajaamme esimerkiksi sähköpostitse. Lukukauden ensimmäisistä kokouksita tiedotetaan usein myös CoMedia ry:n ja Campin somekanavissa. Campin löydät Instagramista @camplehti.

Lehden toimitus ja toimituskokoukset ovat avoimia kaikille CoMedia ry:n jäsenille.

Ota yhteyttä

Lassi Ojanperä

Camp-lehden päätoimittaja

Lassi Ojanperä hallituskuva (mustavalkonen).png
bottom of page