top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Hae CoMedian tiimeihin!

Päivitetty: 23. elok. 2023


CoMedia perusti tänä vuonna ensi kertaa kaksi tiimiä, jotka ovat toimineet hallituksen tukena sosiaaliseen mediaan ja tapahtumiin liittyvissä tehtävissä. Tiimeistä on ollut iso apu hallitukselle ja jäsenistölle, jonka vuoksi tiimihaku toteutetaan uudelleen jo tämän vuoden puolella! Tänä vuonna tutuiksi tulleet some- ja projektitiimi saavat tulevana vuotena rinnalleen yrityssuhdetiimin!


CoMedia hakee jäseniä:

  • sometiimiin (4 jäsentä)

  • projektitiimiin (5 jäsentä)

  • yrityssuhdetiimiin (3 jäsentä)


Haku tiimeihin on auki 21.-27.11. Järjestämme 22.11. klo 11-13 tiimihakucahvit, jonne ovat tervetulleita kaikki tiimihausta kiinnostuneet! Cahvit järjestetään tuttuun tapaan CoMedian ainejärjestöhuone Cololla, joka sijaitsee ainejärjestökäytävällä Technobotnia-rakennuksessa.


Tiimeihin voi hakea vuosikurssista riippumatta, eikä niihin vaadita mitään aiempaa kokemusta. Aito kiinnostus ja innostus sosiaalista mediaa, tapahtumien järjestämistä tai yrityssuhteiden kehittämistä kohtaan riittää - tehtävissä oppii! Lisäksi saat uusia tuttavuuksia ja kokemuksia sekä tietenkin näyttävän merkinnän ansioluetteloosi.Tutustu kunkin tiimin vastuualueisiin alta ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla 27.11. mennessä.


HUOM! Lähetäthän sometiimin hakemukset osoitteeseen viestinta@comediary.com, projektitiimin hakemukset osoitteeseen tapahtumat@comediary.com ja yritysuhdetiimin hakemukset osoitteeseen ysv@comediary.com.Vastaa hakemuksessani ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuka olet ja missä vaiheessa opintojasi olet tällä hetkellä?

  • Miksi haet kyseiseen tiimiin?

  • Mistä kyseisen tiimin tehtävästä/osa-alueesta olet erityisen kiinnostunut? (esim. sometiimin tapauksessa Instagram/TikTok/graafinen suunnittelu/videotuotanto tms.)


Voit hakea halutessasi useampaan tiimiin.


HUOM! Vuosijuhlatiimin haku aukeaa ensi vuoden puolella – ilmoitamme haun aukeamisesta myöhemmin, pysy siis kuulolla!
Sometiimi:


Sometiimin tehtäviin kuuluu videoiden kuvaamista ja muokkausta, Composti-podcastin leikkaamista, blogin kirjoitusta ja tapahtumabannereiden tekemistä. Sometiimin tehtävät eivät vie kovin paljon aikaa, ja niitä voi jakaa melko joustavasti tiimin kesken. Läheskään viikottain ei ole tehtävää, vaan pikemminkin noin kerran kuussa tulee isompia projekteja. Tehtävät saa helposti sovitettua osaksi opiskelijan arkea.


Suosittelisimme sometiimiin hakeutumista sellaisille, ketkä ovat luovia ja tykkäävät tehdä töitä videoiden, äänen sekä tekstien parissa. Ideointikyvystä tai organisointitaidosta ei myöskään ole haittaa.


Tiimin kautta olemme kehittäneet taitojamme esimerkiksi video- ja äänituotantoon liittyen. Sometiimin kautta on mahdollista opetella, kehittää ja ylläpitää ohjelmistoihin (kuten Canva, Adobe Audition ja Adobe Premiere Pro) liittyviä taitoja, joita arvostetaan työelämässä. Vuoden aikana saa myös mukavasti portfoliota täytettyä erilaisilla töillä, joita sometiimi saa hoitaakseen. Sometiimin kautta pääsee matalalla kynnyksellä mukaan sukeltamaan osaksi ainejärjestön toimintaa.Projektitiimi:


Projektitiimiläisen tehtävänä on toimia projektivastaavien apukäsinä. Pesti on todella monipuolinen, sillä omalla mielenkiinnolla pystyy paljon vaikuttamaan siihen, mitä kaikkea pääsee tekemään. Projulaisena voit esimerkiksi laittaa luovuutesi valloilleen suunnittelemalla tapahtumiin haalarimerkkejä. Saatat myös toimia sitsien koristelutiimissä, pitää rastia approilla taikka keksiä yhdessä muiden projulaisten kanssa erilaisia proggiksia. Kyseessä ei ole vain apukätenä toimiminen, vaan omia ideoita ja mielipiteitä aina kuunnellaan!


Siihen, kuinka paljon tiimissä olo ajallisesti vie, pystyy paljon itse vaikuttamaan. Comedian tapahtumien aikaan pesti luonnollisesti vaatii aikaa viikkotasolla jonkun verran, sillä erilaisissa tapahtumissa tarvitaan aina apua ennen ja jälkeen tapahtuman.


Projutiimissä olo on kuin tehty henkilölle, joka rakastaa tapahtumia. Myös esimerkiksi yhteistyökyvyistä, idearikkaudesta, ja joustavuudesta on hyötyä ollessa osa tätä tiimiä!

Parasta tiimissä olossa on se, että pääset todella matalalla kynnyksellä olemaan osa järjestötoimintaa ja vaikuttamaan siihen, millaisia tapahtumia tulevaisuudessa järkätään. Käteen on tietenkin jäänyt huikea määrä Comsun upeita tapahtumia ja paljon uusia tuttavuuksia!Yrityssuhdetiimi:


Yritysuhdetiimin jäsenet toimivat yrityssuhdevastaavan apuna. Tiimi mahdollistaa laadukkaamman tekemisen ja tätä kautta laadukkaammat yhteistyöt ja paremmat edut jäsenistölle. Ysvi-tiimissä toimiminen tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua hallitukseen ja hallitustoimintaan. Pestissä on etua ideointikyvystä ja oma-aloitteisuudesta.

Kyseessä on täysin uusi tiimi, joka mahdollistaa konkreettiset vaikuttamismahdollisuudet siihen, millaista tiimin toiminta on kokonaisuudessaan. Yrityssuhdetiimi pääsee hoitamaan laajasti erilaisia, yrityssuhteisiin liittyviä tehtäviä. Tiimin tehtäviin kuuluu yritysten ja sponsorien kontaktointia sekä tapahtumien sponsorointien suunnittelua ja hankintaa yhdessä hallituksen projektivastaavien ja -tiimin kanssa. Vuosijuhlavuoden johdosta myös vuosijuhlien sponsoroinneissa auttaaminen ja erinäisten tuotetilausten ideointi ovat mahdollisia tehtäviä tuleville tiimiläisille. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi yrityssuhdetiimi pääsee auttamaan hallituksen yrityssuhdevastaavaa perinteisessä haalariprojektissa!160 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page