Fukseille

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Vaasan yliopiston viestintätieteilijöiden joukkoon!

Syksyn ja uusien opintojen lähestyessä olo saattaa olla hieman hämmentynyt, sillä uusia asioita sekä muistettavaa on paljon. Näille sivuille olemme koonneet asioita, joista sinulle tuoreena viestinnän opiskelijana on varmasti hyötyä. Fuksikirjeen lisäksi kannattaa tutustua myös myös nettisivujemme muihin osioihin.

 

Ainejärjestömme CoMedia ry:n toimintaan pääset tutustumaan tästä.

 

Pähkinänkuoressa CoMedia ry on siis Vaasan yliopiston viestintätieteen opiskelijoiden ainejärjestö, jonka tehtävänä on valvoa viestinnän opiskelijoiden etuja sekä järjestää erilaisia tapahtumia niin opintojen ja työelämän tueksi kuin hauskanpitoakin varten.

 

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan viestintätieteiden koulutusohjelmaamme, Vaasan yliopiston tapahtumakulttuuriin sekä viestinnän tutoreihin, jotka ovat heti syksyn alussa ottamassa uudet opiskelijat vastaan. Lisäksi alta pääset lukemaan ainejärjestölehtemme Campin fuksinumeron, joka on tehty juuri syksyllä opintonsa aloittavia viestijöitä varten. Lisää ainejärjestölehtemme toiminnasta pääset lukemaan tästä.


.

Pysy kartalla!

Syksyä varten kannattaa jo liittyä CoMedian sähköpostilistalle sekä ottaa sometilimme seurantaan, jotta pysyt perillä ainejärjestömme toiminnasta, eivätkä esimerkiksi tapahtumien ilmoittautumiset jää huomaamatta! Sosiaalisesta mediasta meidät löytää seuraavilla nimillä (pääset sivuille myös klikkaamalla!):

Instagram: @comedia_ry

Facebook: CoMedia Ry

Twitter: @CoMediaRy

YouTube: CoMedia Ry

LinkedIn: CoMedia Ry

 

Postituslistalle pääset liittymään tästä.

IMG_5014-3_edited_edited.jpg
Näyttökuva (141).png
Näyttökuva (142).png
Näyttökuva (143).png
Näyttökuva (144).png