top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Tutustu vuoden 2021 Callitukseen!Vuosi 2021 on alkanut jo hyvin tehokkain sekä innostunein merkein ja CoMedian uusi hallitus on jo päässyt ahkerasti työn touhuun. Hallitus onkin muun muassa suunnitellut uutterasti tulevaa vuotta, aloittanut ensimmäisten tapahtumien suunnitelun ja järjestämisen sekä kouluttautunut VYY:n järjestöseminaarissa.


Tänä vuonna pääsemme esittelemään uuden hallituksen myös täällä blogin puolella jo perinteeksi muodostuneella tavalla. Osa hallituslaisista saattaa olla tarkimmille seuraajille tuttuja muun muassa Instagramin esittelyistä, mutta täältä löydät selkeän kokonaiskuvan siitä, mitä koko hallitus pitää sisällään ja keitä eri pesteissä tullaan tänä vuonna näkemään.

 

Anna Nikkanen, puheenjohtaja


Moikka! Olen Anna, viidennen vuosikurssin viestijä ja ikää 25 vuotta. Alun perin kotoisin Tampereelta, mutta viihtynyt täällä ihanassa Vaasassa erittäin hyvin!


Mieleenpainuvimpia kokemuksia omilta opiskeluvuosilta ovat olleet tutor-projekti, josta löysin yhden rakkaimmista ystävistäni, vaihto-opiskelu kauniissa Madridissa sekä CoMedian ensimmäinen ulkomaan excursio.


Hallituksen puheenjohtajana tehtäväni on huolehtia toimivasta kokonaisuudesta, asioiden aikatauluttamisesta sekä tukea hallituslaisia heidän omissa pesteissään. Tulevalta hallitusvuodelta odotan eniten sitä, että voimme järjestönä piristää jäsenistömme arkea sekä tarjota vaihtelua vallitsevaan tilanteeseen. Odotus palkintaan, kun pääsemme tänä syksynä juhlistamaan 30-vuotiasta CoMediaa vuosijuhlien merkeissä!

Ihanaa kevättä kaikille, muistakaa pitää huolta itsestänne! ♥

 

Elina Latvala, koulutuspoliittinen vastaava & varapuheenjohtaja


Helou! Oon Elina ja opiskelen viestintää nyt kolmatta vuotta. Ikää mulla on 22-vuotta ja elämä ennen Vaasaa on eletty pitkälti Seinäjoella. Mun intohimoihin kuuluu (tai kuului ennen vuotta 2020) matkustelu, minkä lisäksi nautin crossfitista, avantouinnista ja hyvistä kirjoista. Mummoilua ja meininkiä sopivassa suhteessa siis.


Viestinnän opinnot on ollut mulle erityisen mieluisia niiden monipuolisuuden vuoksi. Kun ei ole ihan varma, mitä haluaisi tehdä, on mahtavaa, että mahdollisuuksia on paljon. Oman osaamisen voi myös yhdistää melkeinpä mihin tahansa muuhun mielenkiinnon kohteeseen. Erityisesti mua kiinnostaa markkinointi.


Toimin tän vuoden callituksessa koulutuspoliittisena vastaavana. Kopon päävastuu on toimia linkkinä opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan välillä. Meidän opiskelijoiden edunvalvonta ja hyvinvointi erityisesti näin etäaikana on mulle tärkeä asia ja odotankin, että pääsen hoitamaan kopon hommia suurella sydämellä. Jos siis koet esimerkiksi epäreiluutta kurssiarvosteluissa tai arvosanat ovat myöhässä, älä epäröi olla yhteydessä muhun!


Omissa opiskeluvuosissa parasta on ollut huikeiden ihmisten ja tapahtumien lisäksi kaikki ”ylimääräinen” toiminta, mihin oon lähtenyt mukaan. Erityispaikka mun sydämessä on tutorprojektilla, jossa olin vuonna 2019 mukana tutorina ja vuonna 2020 tutorkouluttajana. Odotan tulevaa hallitusvuotta todella innolla ja uskon, että tää vuosi opettaa ja antaa paljon.


Tsemppiä ja jaksamista kaikille kevääseen etäopintojen kanssa, ollaan yhteyksissä! <3

 

Maija Lammela, sihteeri


Moikka! Oon Maija 21 vee, ja Vaasaan saavuin parisen vuotta sitten Turun lähettyviltä Aurasta. Vaasan pikkukaupungin tunnelma, auringonlaskut sekä ihana meri ovat kyllä löytäneet paikan sydämestäni <3 Viestintää opiskelen kolmatta vuotta eli kandi tulee nyt keväällä valmiiksi. Seuraavaksi haaveissa olisikin, että pääsisi kohta jo oman alan hommiin esimerkiksi kivan kesätyön merkeissä.


Ainejärjestötoiminnan parissa viihdyin myös viime vuoden projektivastaavana, mutta tämän vuoden toimin hallituksemme sihteerinä. Hallitusvuodelta odotan eniten varmasti uusia hallituskamuja, vuosijuhlia sekä tapahtumia, joita toivottavasti kohta päästäisiin taas järjestämään.


Hallitushommien ja opiskelun ohella aika kuluu pitkälti liikuntaa harrastaen, pipoja neuloen ja sarjoja katsellen. Oon tosi herkästi innostuva tyyppi, ja tänä vuonna olisikin kiva kokeilla uusia asioita ja löytää vaikka uusi harrastus. Vaikka se kliseiseltä kuulostaakin, tänä vuonna aion haastaa itseäni ja mennä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle (mitä se sitten käytännössä tarkoittaakaan).


Tsemppiä kaikille kevääseen! Toivottavasti päästään pian moikkaamaan Oskussa kahvikupin äärellä tai tapahtumissa <3

 

Viivi Myllykoski, talousvastaava


Moi! Olen Viivi, kolmannen vuosikurssin opiskelija ja toimin CoMedian talousvastaavana nyt toista vuotta. Olen alun perin Seinäjoelta kotoisin, Vaasassa olen tosin asustellut jo muutaman vuoden. Viestinnän ohessa olen suorittanut runsaasti kauppatieteiden opintoja niin täällä yliopistossa kuin aiemmin ammattikoulun puolella, ja talousvastaavana pääsen sopivasti tuomaan sisäistä kylteriäni esiin. Vapaa-aikanani harrastan musiikkia ja katson YouTubesta tiedevideoita. Lisäksi salikissailen toisinaan, läpällä.


Toiselta hallitusvuodeltani odotan juhlavuoden meininkejä ja Comsun toiminnan talouspuolen kehittämistä. Odotan innolla, että pääsen osallistumaan tapahtumien järjestämiseen sekä tietysti itse tapahtumiin, mikäli pandemiatilanne tämän sallii (parempi sallia, sitsihammasta kolottaa ikävästi). Hallitustoiminnan ulkopuolella pyrin panostamaan yleiseen elämänhallintaan ja riittävään rentoutumiseen.


Vietetään yhdessä upea juhlavuosi! CoMedia30 let’s go <3

 

Anette Lintilä, yrityssuhdevastaava


Moikka! Olen Anette, 24-vuotias kolmannen vuosikurssin viestinnän opiskelija ja alkujaan kotoisin Toholammilta, Keski-Pohjanmaalta. Tänä vuonna toimin hallituksessa yrityssuhdevastaavana, eli kehitän ja ylläpidän CoMedian yrityssuhteita ja vastaan myös muun muassa haalariprojektista.


Viestinnän opinnoissa on tähän mennessä ollut parasta opintojen monipuolisuus ja mahdollisuus suunnata omaa opintopolkua omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Kandivaiheessa olenkin opiskellut sivuaineinani sosiaali- ja terveyshallintotieteitä sekä markkinointia, ja nyt vuoden vaihtuessa aloitin opinnot organisaatioviestinnän maisteriohjelmassa. Yliopistossa erityisen antoisaa on ollut myös kaikki oheistoiminta, ja kiinnostus hallitustoimintaan kypsyikin parin vuoden aikana sen verran, että päätin hakea mukaan. On huippua olla mukana CoMedian hallituksessa etenkin näin juhlavuonna, ja odotan vuosijuhlia innolla!


Opiskeluajan parasta antia tähän mennessä ovat olleet kaikki tapahtumat. Lemppari opiskelijatapahtumana mainittakoon CoMedian sitsit, joissa on aina ollut ihan super hauskaa. Sitsien lisäksi myös Ahventien approt on jäänyt mieleen erityisen kivana tapahtumana, fuksivapun riennoista puhumattakaan. Tällä hetkellä odotankin eniten sitä, että päästäisiin taas normaalisti tapahtumiin ja kampukselle, on niin kova ikävä tavallista opiskelijaelämää opiskelijabileineen ja Oskun kahvihetkineen. Mutta maltetaan vielä hetki, senkin aika tulee vielä <3


Tänä vuonna haluaisin oppia aamuvirkkuuden salat, tai ehkä vain voisin opetella menemään ajoissa nukkumaan. Myös ruutuajan vähentäminen olisi hyvä tavoite tälle vuodelle.


Tsemppiä kaikille etäopintoihin, kevättä kohti!

 

Sara Güven, tiedottaja


Heippa! Olen Sara, pian 22-vuotta täyttävä toisen vuoden viestijä. Mä olen kotoisin Orimattilasta, josta sittemmin muutin parikymmentä kilometriä pohjoiseen, Lahteen. Nykyään olen kuitenkin jo kotiutunut Vaasaan ja haaveilen merenrannalla sijaitsevasta kesämökistä sekä omasta veneestä. Kulutankin aikani lähinnä neuloen, sarjoja katsellen sekä ihania merellisiä maisemia ihaillen.


Toimin tänä vuonna CoMedian tiedottajana, eli päivittelen nettisivuja ja blogia, lähettelen kuukausitiedotteita sekä ylläpidän sähköpostilistoja. Haluan itse pysyä kärryillä kaikesta ja olla mukana joka paikassa, jonka tiedottajan pesti mahdollistaa todella hyvin! Odotankin innolla sitä, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja että pääsemme juhlistamaan 30-vuotiasta CoMediaa! Haaveet tietenkin viestinnänalan kesätyöstä ovat myös suuret.


Tänä vuonna mä haluan päästä opettelemaan paljon uutta. Minusta on hurjan mielenkiintoista oppia asioista ja aiheista, jotka eivät itseäni lähtökohtaisesti niinkään kiinnosta. Olenkin vähän se tyyppi, joka haluaa tietää aina kaikesta kaiken. Lisäksi haluan alkuvuodesta päästä opettelemaan, miten kirjoneulotaan Marimekon Unikko -sukat ja ylläpitää tammikuun lupausta terveellisimmistä elämäntavoista.


Toivottavasti törmäillään tänä vuonna!

 

Katri Pulkkinen, Camp-lehden päätoimittaja


Hellurei!

Olen Katri Pulkkinen, 21 vuotta nuori vanha turkulainen. Opiskelen nyt toista vuotta viestintää ja sivuaineena markkinointia. Toimin tänä vuonna Campin päätoimittajana. Eniten odotan tältä hallitusvuodelta uusiin ihmisiin tutustumista ja heidän kanssaan työskentelemistä. Odotan myös kokonaisuudessaan Campin tekemistä ja kaikkea uutta, mitä siihen liittyy. Mun lempparijuttuja Vaasassa ovat opiskelijayhteisö, lyhyet välimatkat joka paikkaan ja meri auringonlaskuineen.


Paras tapahtuma, mihin oon päässyt osallistumaan on varmaankin oman fuksisyksyn kastajaiset. Tänä vuonna haluaisin opetella lukemaan kirjoja. Jos nyt edes yhden romaanin saisi vuodessa luettua kannesta kanteen niin olisin tyytyväinen. Tätä olen huonolla menestyksellä yrittänyt tässä viimeiset pari vuotta. Ehkä tänä vuonna sitten vihdoin onnistun.


Kivaa alkanutta vuotta ja toivottavasti nähdään joko Campin parissa tai tapahtumissa!

 

Viivi Hinssa, somevastaava


Hellou! Olen Viivi Hinssa, 21-vuotias kolmannen vuoden viestijä Vaasan Tervajoelta. Nämä upeat merimaisemat, ihanat kahvilat sekä raikas tuuli ovat siis tulleet minulle tutuiksi koko elämäni ajan. Toimin tänä vuonna hallituksessa somevastaavana, ja olen tästä todella innoissani. Tietäjät tietää, että hain jo fuksivuotenani somevastaavaksi, mutta silloin en olisi vielä ollut valmis tähän hommaan. Nyt olen saanut somesta kokemusta osakuntatoiminnan sekä työn kautta. Innolla odotan tältä hallitusvuodelta sitä kaikkea, mitä pystyn pestissäni tekemään. Tietenkin olisi kiva päästä myös sitseille, ja varsinkin niiden järkkääminen olisi oikein mukavaa.


Sosiaalinen media on minulle todellinen intohimo, mutta olen kerännyt kaikenlaisia kiinnostuksen kohteita siihen ympärille. Opinnoissa minua on kiinnostanut esimerkiksi markkinointi, digitaaliset työkalut, visuaalinen viestintä ja jopa pelisuunnittelu. Onneksi viestinnässä pystyy yhdistellä kaikkea mielensä mukaan ja tehdä niistä vielä uran! Urahaaveisiini kuuluu se, että pääsisin tekemään sosiaalista mediaa ja muuta viestintää musiikkibisnekseen, tapahtumateollisuuteen tai esimerkiksi Syöpäsäätiölle. Leipominen on minulle myös rakasta puuhaa, joten haluaisin joskus perustaa oman kahvilan tai pitopalveluyrityksen, jota voisin sitten markkinoida itse. Tavoitteeni tälle vuodelle onkin kehittyä niin somettajana kuin leipurinakin! Haluan opetella tekemään kauniita macarons-leivoksia ja olemaan koko ajan parempi editoimaan meidän podcastia Compostia.


Aurinkoista kevättä kaikille!

 

Sini Brusin, Työelämä- ja hyvinvointivastaava


Moikkelis moi!

Mä oon Sini, alunperin manselainen, toisen vuoden viestijä. Toimin CoMedian hallituksessa tänä vuonna Työelämä- ja hyvinvointivastaavana ja odotan innolla erityisesti uusien tapahtumien loihtimista, koska suunnitteluvaihe on se herkullisin. Esimerkiksi uudet kohtaamiset toki kutkuttavat myös!


En ehkä osaa päättää yhtä lemppariasiaa Vaasassa, mutta kolmen kärkeen pääsevät tiiviit opiskelijaympyrät, kauniit merimaisemat lenkkeilyyn ja upeaakin upeampi kampus.


Tän syksyn tutorprojekti on ollut yksi parhaita, ellei paras kokemus Vaasassa tähän mennessä ja kursseista suosikkini on ollut ehkäpä mediatutkimuksen suuntaukset ja mediahistoria. Palosaaren puolesta puhujana lempparitapahtumaksi on tietenkin pakko sanoa Ahventien approt.


Uskon unelmoimisen ja unelmien ääneen sanottamisen voimaan, joten niitä riittää. Tässä muutama itselleni tärkeimmistä: Työ josta nautin, oman näköiseni musiikin julkaiseminen, joka löytää kuuntelijakuntansa ja sellaisen arjen eläminen joka tekee onnelliseksi (toteutettavissa vaikka nyt heti).


Tavoitteenani tänä vuonna on oppia menemään aikaisemmin nukkumaan. Mitä sä lähdet tavoittelemaan? Ota yhteyttä liittyen työelämään ja hyvinvointiin, tai tule rupattelemaan mistä vaan!


Morjestetaan kun tavataan!

 

Jasmin Koskela, projektivastaava


Moikkamoi!

Mä oon Jasmin, 23-vuotias ja jo muutama vuosi sitten vaasalaistunut pienen keskipohjanmaalaiskylän kasvatti. Vaasa kaupunkina tarjosi aikoinaan pehmeän laskun ihka ensimmäiseen vuokrakämppään muuttavalle välivuosilaiselle ja opintojen alkaessa olinkin jo täysin tänne kotiutunut!


Alun perin suunnitteilla oli jotain aivan muuta, mutta lukuisten mutkien jälkeen onnekkaana löysin itseni syksyllä 2020 Fabriikin edestä harhailemasta. Viestintätieteet on ollut tosi hyvä valinta mulle eri suuntautumisvaihtoehtojen vuoksi ja viestinnän ohella opiskelenkin sivuaineena julkisoikeutta sekä markkinointia.


Päällimmäisenä fuksisyksystä jäi mieleen ekan päivän jäätävän jännityksen lisäksi tietty ihan huikeat Viestijäiset! Tulevalta vuodelta odotan uusien tuttavuuksien lisäksi ehdottomasti sitä hetkeä, kun saa vappuna v i h d o i n k i n heittää sen nurkissa pölyyntyneen lakin päähän ihan opiskelijastatuksella. Ja juhlavuoden osalta tottakai vujuja!

Vaikka näin muuten opiskelijatapahtumat ei oo vielä kokonaan ennättänyt viedä mennessään, lähden sitäkin innokkaampana niitä projektivastaavana suunnittelemaan!


Toisena projektivastaavana huolehdin tapahtumien suunnittelusta ja järkkäämisestä, esimerkiksi sitsien muodossa. Mulle on myös tärkeää, että etäopiskeluaikana saataisiin kaikille opiskelijoille sellainen fiilis, ettei kukaan jää yksin – tästä syystä erilaisilla tapahtumilla on tulevana vuonna entistäkin suurempi merkitys.


Tsemppiä kevääseen ja nähdään tapahtumissa <3

 

Emilia Närhi, projektivastaavaMoikka! Olen 21v toisen vuoden viestijä ja tänä vuonna saan kunnian toimia toisena projektivastaavana. Olen alun perin kotoisin Jyväskylästä, josta olen jatkanut matkaa Helsingin kautta tänne Vaasaan. Viestinnän ohella mua kiinnostaa hallintotieteet ja sieltä erityisesti johtaminen, josta oon innostunut todella paljon. Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja ottaa rennosti.


Olen entinen muodostelmaluistelija, joten paljon aikaa on siis tullut vietettyä jäähallin lämmössä. Viime vuonna toimin VYY:n tapahtumatiimissä, josta sain jo hieman esimakua tapahtumien järjestämisestä ja kulunut syksy vierähtikin tutoroinnin parissa.


Tulevaa ja alkanutta hallitusvuotta odotan todella innolla ja ihan huippua päästä juhlimaan meidän ihanan ainejärjestön 30v juhlavuotta. Projektivastaavien vastuulla on siis kaikenlaisten tapahtumien järjestäminen ja suunnittelu aivan alusta loppuun asti. Vaikka tapahtumat on etänä, on musta ihana päästä suunnittelemaan ja ideoimaan ihan kaikenlaisia tapahtumia.

 

Kuvat: Sara Alasuutari

540 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page