top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Tutustu hallitukseen vuosimallia 2022!Taas on vuosi vaihtunut ja niin on CoMedian hallituskin! Uusi hallitus on kokoustanut etäyhteyksin ja suunnitellut ahkerasti tulevaa vuotta. Osa hallituslaisista on esittäytynyt jo Instagramin puolella ja loput esittelyt tulevat nähtäville lähipäivien aikana. Tässä postauksessa pääset kuitenkin tutustumaan lähemmin kuhunkin pestiin omine vastuualueineen sekä niiden takana pyöriviin tyyppeihin.


Koko hallitus toivottaa comedialaisille mukavaa alkanutta kevätlukukautta ja lähettää tsempit etäopintojen ja pimeän talven keskelle!

 

Sara Güven, puheenjohtaja

Moikka! Olen Sara, pian 23-vuotta täyttävä kolmannen vuoden viestijä Lahden seudulta. Vaasasta on tullut jo itselle aikalailla se ykköskoti ja odotan jo innolla tulevan kesän pulikointeja meressä sekä hoviskapiknikkejä.

Toimin tänä vuonna hallituksen puheenjohtajana, jonka pesti koostuu pitkälti aikatauluttamisesta, lankojen käsissä pitämisestä sekä muiden hallituslaisten tukemisesta heidän pesteissään. Lisäksi puheenjohdan hallituksen kokoukset ja viestin sidosryhmien kanssa.

Olen viihtynyt Vaasassa todella hyvin ja opiskelijaelämä on ollut ainakin tähän mennessä osoittautunut ehdottomasti elämän parhaaksi ajaksi. Minusta on ollut ihanaa, kuinka yhteisöllinen Vaasan yliopiston opiskelijayhteisö on ja kuinka helposti se tempaa mukaansa. Ehdottomasti parasta opiskelijaelämässä onkin ollut erilaisten tapahtumien järjestämiseen osallistuminen Comsun ja Veson toiminnassa. Lisäksi viime syksyinen PeIsKä oli ikimuistoinen kokemus yhdessä opiskelukavereiden kanssa!

Tsemppiä kaikille etäopintoihin, toivottavasti päästään näkemään pian livetapahtumilla! <3

 

Aino Leveälahti, talousvastaava & varapuheenjohtaja

Moiccuu!

Olen Aino, parikymppinen porilainen ja toisen vuoden viestijä. Toimin tänä vuonna talousvastaavana sekä varanpuheenjohtajana. Vastaan siis järjestön taloudesta sekä toimin Saran oikeana kätenä. Viestinnän opintojen lisäksi minua kiinnostaa mm. työ- ja organisaatiopsykologia ja johtaminen. Vapaa-ajalla minut löytää kaverien kanssa nauramasta, ristikoita ratkomasta tai ompelukoneen ääreltä.

Parasta Vaasassa on lyhyet etäisyydet, meri ja ihmiset. Vaikka fuksivuosi menikin Zoom-luentojen parissa etäsitsien siivittämänä, onnistuin tutustumaan aivan ihaniin ihmisiin.

Tältä vuodelta odotankin paljon uusia asioita, ihmisiä ja kokemuksia. Odotan oikein innolla, mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan mukanaan!

Jaxuhalit kaikille <3 moikkaillaan kun törmäillään!

- Aino(miu) Leveälahti

 

Riina Hynönen, sihteeri

Morjesta!

Olen Riina, 21-vuotias tokan vuosikurssin viestijä. Alun perin olen lähtöisin Mikkelistä ja sieltä mukaani ovat tarttuneet iloisenrempseä luonne ja jonkinlainen murre!


Toimin tämän vuoden Callituksessa sihteerinä eli vastuualueina miulla on pöytäkirjojen laatiminen, tietoturvallisuudesta huolehtiminen, kv- ja alumnitoiminta sekä näiden lisäksi jeesailen muita callituslaisia tarpeen tullen.


Vaasassa vietetty aika on ollut miulle erityisen antoisaa. Opiskelu täällä on tarjonnut ihan täysin uudet maisemat ja kuviot. Mikä parasta niin oon päässyt selvittämään opiskelijaelämää ja arkea uusien ystävien kanssa. Parasta bestiä ikinä!<3

Kuluneen vuoden kohokohta miulle on ehdottomasti ollut tutorprojektiin pääseminen ja hyvistutorina toimiminen. Kyseisen projektin jälkeen kiinnostuin vahvasti ainejärjestötoiminnasta, vaikka viime vuonna idea kaikesta ylimääräisestä kuumotti! Tulevalta vuodelta odotan innolla kaikkia uusia kuvioita, käytännön oppimista ja hauskoja hetkiä jäsenistön kanssa!


Tsemukkata (tsemppiä) kaikille kevääseen ja morjestellaan kun tavataan! <3

 

Aino Sadeniemi, koulutuspoliittinen vastaava

Hei!

Oon Aino, kohta 22-vuotta täyttävä toisen vuoden viestijä. Kotikoti sijaitsee Helsingissä, missä pyrin käymään säännöllisesti koiran (ja perheen) takia. Täytyy tunnustaa, että helsinkiläisenä ajattelin, että huhut Vaasan kovasta tuulesta on liioiteltuja. Turned out, the rumors are true. Vapaa-ajalla tykkään lukea, tehdä metsäretkiä koiran kanssa, reissata ja joogata. Lisäksi arvostan omaa aikaa, enkä tingi siitä helposti. Elämä ennen yliopistoa kului pitkälti jäähalleilla muodostelmaluistelun parissa.


Viestinnän ohella mua kiinnostaa erityisesti politiikka, ja käynkin politiikan ja organisaatioiden tutkimuksen sivuainetta Helsingin avoimesta yliopistosta. Viestinnässä rakastan sitä, että tutkinnosta voi helposti luoda omannäköisen.


Toimin tänä vuonna CoMedian hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana. Kopona mun tehtävä on toimia linkkinä yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä, ja huolehtia jäsenistömme edunvalvonnasta kaikin puolin. Muhun voi matalalla kynnyksellä olla yhteydessä, jos kursseilla tapahtuu jotakin ikävää, epäreilua tai muuta mikä jää mietityttämään. Mulle voi laittaa myös viestiä vaikka ei olisi varma, onko asia suoraan mun vastuualuetta. Jos ei ole, niin etsin oikeat tyypit asiaa hoitamaan!


Tulevalta vuodelta odotan eniten uusia ihmisiä ja yhteisöllisyyttä. Jollain oudolla tavalla odotan myös aikasia aamuja, kirjastossa istumista ja kohtaamisia kampuksella.


Voimia kaikille opiskeluihin, ja toivottavasti nähdään tapahtumissa!

 

Eino Viitamies, yrityssuhdevastaava

Moikku!

Mä oon Eino 24-vuotias toisen vuosikurssin viestijä. Sanon itseäni Lahtelaiseksi, mutta alunperin oon syntynyt Mikkelissä, joten jokainen tehköön omat johtopäätöksensä. Mä toimin tämän vuoden callituksessa yrityssuhdevastaavana, eli hoidan ainejärjestömme yrityssuhteita, sponsorisopimuksia, sekä esimerkiksi haalariprojektia.

Opinnoista ja Vaasasta haluaisin nostaa esiin upeat ystäväni, sekä ainejärjestömme luoman yhteisöllisyyden tunteen, jonka ansiosta odotan tulevaa vuotta erittäin paljon. Toivon että voimme törmäillä niin kampuksella, kuin CoMedian tapahtumissakin, sillä mielestäni opiskelijaelämässä tärkeintä ovat ympärilläsi olevat samanhenkiset ihmiset.

Toivon myös että jos jollain on mahdollisia yhteistyöehdotuksia tai muuta niin voitte olla minuun yhteydessä erittäin matalalla kynnyksellä!!

ps. Koitetaan jaksaa, kyllä se vappu sieltä vielä tulee.

 

Jenna Laine, tiedottaja

Heipsan!

Mä oon Jenna Laine, 22 vuotias ensimmäisen vuosikurssin viestijä. Mää oon paljasjalkane tamperelaine, mutta muutin tänne Vaasaan viime syksynä ja olen viihtynyt paremmin kuin hyvin. Ennen yliopistoon tuloa, ehdin asua ulkomaillakin pariin otteeseen.


Hyödynsin välivuoteni avoimessa yliopistossa, joten opintoja on takana jo hivenen enemmän ja kandiksi valmistuminen taitaa kurkistella jo ensi vuoden puolella. Toimin tänä vuonna hallituksen tiedottajana ja mun nimen saattaakin pongata esimerkiksi kuukausitiedotteista. Tämän lisäksi pestiini kuuluu nettisivujen kanssa puuhastelu, sähköpostilistojen, Linkkarin ja Twitterin hallinnointi sekä yleinen tiedottaminen aina tarpeen tullen!


Vaasasta tuli mulle toinen koti silmänräpäyksessä, enkä oo katunut sekuntiakaan, että just tänne päädyin. Kuulin paljon hyvää Vaasan yliopiston vahvasta poikkitieteellisyydestä ennen opintojen alkamista, eikä kyseessä ollut suinkaan urbaani legenda. Uskon hyvän ilmapiirin näyttäytyvän vieläkin paremmin, kunhan päästään (toivottavasti vielä joskus) takaisin kampukselle ja ihmisten ilmoille.


Takana on pari kummallista vuotta ja vuoristorata taitaa kuvata tän hetken olotilaa parhaiten. Pidän kuitenkin sormet ristissä, että päästäisiin pian tekemään kaikkea kivaa jäsenistön kanssa. Odotankin tulevalta vuodelta uusia tuttavuuksia ja kokemuksia!


Jaksamista opintoihin ja elämään, kohta on jo kevät! <3

 

Venla Rouhiainen, Camp-lehden päätoimittaja

Moikkamoi! Mä oon Venla Rouhiainen, 22-vuotias toisen vuoden viestijä, alun perin kotoisin Vantaalta. Mun pääaine on totta kai viestintä, mutta sivuaineena opiskelen markkinointia. Rakastan lukemista, kirjoittamista ja musiikkia, ja näistä saa aina tulla keskustelemaan mun kanssa! Toimin tän vuoden ainejärjestölehti Campin päätoimittajana ja vastaan kaikista lehteen liittyvistä asioista. Odotan eniten yhteistyötä kanssaopiskelijoiden kanssa, ja sitä että pääsen auttamaan muita kehittymään, ja samalla kehittämään myös itseäni. Etäaikana opiskelu on ajoittain ollut hyvin haastavaa ja jaksaminen on ollut kortilla, mutta kaverit onneksi jaksavat tsempata toisiaan, ollaan kuitenkin kaikki aika samanlaisessa tilanteessa.

Vaasa on kaupunkina aika sopivan kokoinen ja parasta onkin, että kaikkialle on lyhyt matka. Kesällä kaupunki on kyllä parhaimmillaan ja varsinkin kesäillat rannassa ovat ihania. Suosittelen viettämään ainakin yhden kesän täällä!

Haluan lähettää jaksamisia ja tsemppejä kaikille, ja tulkaa rohkeasti mukaan tekemään Campia mun ja muun toimituksen kanssa!

 

Jonna Karekivi, somevastaava

Moikka!

Mää oon Jonna, 23-vuotias, toisen vuoden viestinnän opiskelija. Olen kotoisin hieman pohjoisempaa löytyvästä länsirannikon helmestä eli Raahesta. Tutun merituulen saattelemana olenkin kotiutunut Vaasaan mainiosti! Vapaa-ajalla mut löytää todennäköisimmmin luontopoluilta hyvien eväiden ja kameran kanssa seikkailemasta.


Tänä vuonna olen ensimmäistä kertaa mukana ainejärjestötoiminnassa ja toimin CoMedian somevastaavana. Vuosi tulee varmasti tarjoamaan valtavasti uusia kokemuksia ja näitä kaikkia odotan suurella innolla. Erityisesti odotan Composti-podcastin jatkamista, kaikkea sisällöntuotantoa sekä tietysti ajanviettoa uuden hallituksen kanssa <3


Pidetään peukkuja, että päästään tapaamaan CoMedian tapahtumissa vuoden aikana! :)

 

Ekaterina Styrman, työelämä- ja hyvinvointivastaava

Helou!

Oon Kata ja opiskelen kolmatta vuotta viestintää. Oon kotoisin Petroskoista. Tänä vuonna toimin callituksessa työelämä- ja hyvinvointivastaavana. Mun tehtäviin kuuluu järjestää hyvinvointia tukevia tapahtumia, työelämätapahtumia, cokeiluja sekä hyvinvointikyselyä. Vaasa on upea aurinkoinen kaupunki, jossa on paljon opiskelijoita ja täällä viihtyy. Tykkään myös siitä, että täällä on pienet etäisyydet kaikkialle. Viestinnän opiskelu on tosi monipuolista Vaasan yliopistossa ja opintojen kautta pääsee tutustuu ihaniin tyyppeihin. Odotan tulevalta vuodelta monipuolisia tapahtumia, tutustumista uusiin ihmisiin ja excuja.


Toivottavasti jäsenistö nauttii vuodesta 2022!

 

Vilma Järvinen, projektivastaava

Heippa!

Olen Vilma, toisen vuosikurssin opiskelija. Olen alun perin kotoisin Helsingistä, mutta opiskelut toivat mukanaan Vaasaan. Tämän vuoden hallituksessa toimin toisena projektivastaavista. Tehtävänä meillä on järjestää erilaisia tapahtumia jäsenistölle, kuten sitsejä, C-sählyt ja Ahventien approt. Viestinnän opinnot ovat antaneet hyvin laajat mahdollisuudet tulevaisuuden työelämään. Parasta on, kun pääsee kokeilemaan erilaisia kursseja löytämään sen oman jutun viestinnän alalla!


Vaasassa itselle kaikista mieluisinta on ollut tapahtumat ja poikkitieteellisyys. On ollut ihanaa päästä tutustumaan omaan ainejärjestöön sekä muihin yliopiston opiskelijoihin! Eniten odotan tulevalta vuodelta erilaisia projekteja, toivottavasti paljon tapahtumia niin Vaasassa, kuin myös muissa kaupungeissa ja kampuksella oloa opintojen muodossa.


Nähdään tapahtumissa!

 

Justina Uusitalo, projektivastaava

Terve!

Mä oon Justina, 22-vuotias tokan vuoden viestijäopiskelija. Olen alunperin Espoosta kotoisin, mutta nykyään haluaisin sanoa olevani täysin Vaasalaistunut. Rakastan Vaasan auringonlaskuja, Köpikseenkin verrattua pyöräilykulttuuria ja ihanaa opiskelijayhteisöä.

Viestintä alana on näiden 1,5 vuoden aikana osoittautunut todella monipuoliseksi ja kiinnostavaksi. Olenkin huomannut sen olevan juuri oikea paikka minulle. Lempikurssini viestinnän perusopinnoista on ehdottomasti ollut Näkökulmia diskurssiin!

Sain nyt toisen vuoden syksyllä ensimmäisen kunnon kosketuksen “normaaliin” opiskelijaelämään rajoitusten hellittämisen ansiosta. Tutustuttuani opiskelijatapahtumien laajaan kirjoon, päätin pieneksi lisämausteeksi elämääni hakea callitukseen. Minulla onkin nyt edessä vuosi Comedian hallituksessa toisena projektivastaavana, ja odotan innolla mitä pesti tuo tullessaan. Toivon pääseväni toteuttamaan jäsenistön toiveita erilaisista tapahtumakonsepteista ja teemoista. Vuosi onkin jo lähtenyt käyntiin ensimmäisen tapahtuman suunnittelulla! Toivon myös, että haaveeni tapahtumasta teekkariainejärjestö Tutin kanssa toteutuisi vuoden aikana. :)

Odotan innolla uusien ihmisten tapaamista, joten toivottavasti nähdään tapahtumissa sekä kampuksella!

 

Kuvat: Jonna Karekivi & Sara Alasuutari

349 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page