top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Tutustu CoMedian vuoden 2020 Callitukseen!

Päivitetty: 30. maalisk. 2020Vuosi 2020 on lähtenyt jo hyvän aikaa sitten käyntiin ja mikä olisikaan parempi tapa avata blogi tälle vuodelle, kuin esitellä uusi Callitus. Tammikuun aikana CoMedian instagramissa jokainen callituslainen tulee esittäytymään tarkemmin, mutta alla olevista esittelyistä saat pientä kuvaa siitä, millaisista tyypeistä CoMedian hallitus koostuu vuonna 2020!


 

Sara Alasuutari, puheenjohtaja


Nainen nojaa kaiteeseen

Moikku moi! Olen Sara, 21-vuotias toisen vuosikurssin viestijä ja CoMedian puheenjohtaja vuosimallia 2020. Kotoisin olen alun perin Rovaniemeltä, josta olen vähitellen siirtynyt etelämmäksi ensin Raaheen ja lopulta pari vuotta sitten Vaasaan.

Vuonna 2019 toimin hallituksessa projektivastaavana ja hurahdin hommaan täysillä, joten toinen hallitusvuosi heti perään tuntui luonnollisimmalta vaihtoehdolta.

Hallituksen puheenjohtajana vastuulleni kuuluu toiminnan sujuvuuden takaaminen ja sen aikatauluttaminen. Lisäksi pyrin parhaani mukaan tukemaan muita hallituslaisia heidän omissa pesteissään, jotta toimintamme olisi mahdollisimman saumatonta ja ennen kaikkea mukavaa.

Viestinnän alalla minua kiinnostavat eniten markkinointiviestintä ja sosiaalinen media. Etenkin näiden kahden yhdistäminen luo valtavasti mahdollisuuksia, ja onkin mielenkiintoista seurata, miten jatkuvasti kehittyvä somemaailma vaikuttaa kaikenlaiseen viestintään ulevaisuudessa.


Opiskeluaikani mieleenpainuvimmat muistot liittyvät ehdottomasti ensimmäiseen hallitusvuoteeni, joka kokonaisuudessaan oli ihan mahtava kokemus. Yhtä tiettyä muistoa on mahdotonta nostaa jalustalle, mutta ensimmäisen opiskelijavappuni tulen varmasti muistamaan vielä pitkään! Yleisesti suosikkitapahtumiani ovat sitsit, koska sitsatessa pääsee väistämättä tutustumaan uusiin ihmisiin. Myös CoMedian tapahtumat saivat projektivastaavan pestissä erityisen merkityksen, sillä onnistuneen tapahtuman luomat hymyt kanssaopiskelijoiden kasvoilla ovat valtavan palkitsevia!

Toivottavasti myös alkanut vuosi tuo mukanaan uusia tuttavuuksia ja ikimuistoisia kokemuksia!


Törmäillään kampuksella ja tapahtumissa!​

 

Anna Nikkanen, yrityssuhdevastaava & varapuheenjohtaja


Nainen nojaa kaiteeseen

Moikka! Olen Anna, neljännen vuosikurssin viestinnän opiskelija ja ikää 24 vuotta. Kotoisin Tampereelta, mutta viihtynyt täällä länsirannikon helmessä vähän liiankin hyvin.

Maisteriopinnoissa valitsin pääaineeksi digitaalisen median ja siinä sivussa olen opiskellut markkinointia mahdollisimman paljon.


Hallituksessa vastaan CoMedia ry:n yrityssuhteista. Ylläpidän yhteistyökuvioita ja hankin uusia yhteistyökumppaneita jäsenistön toiveiden mukaisesti. Lisäksi esimerkiksi haalariprojekti ja tapahtumien sponsorit ovat minun vastuullani.


Omissa opiskeluvuosissa parasta ovat olleet kaikki ns. ”ylimääräiset projektit”, joihin on lähtenyt reippaasti mukaan, kuten Harvest ja tutorprojekti. Myös vaihto-opiskelu oli huikea kokemus ja haaveena olisi lähteä maisterissa vielä uudestaan!

Vuoden tapahtumista odotan eniten C-sählyjä, niiden poikkitieteellisyyden takia. Musta on parasta tehdä yhteistyötä myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa ja tutustua samalla uusiin ihmisiin. Toinen kohokohta tulee varmasti olemaan CoMedian ihka ensimmäinen ulkomaanexcursio maaliskuussa!


Ihanaa kevättä kaikille, tapahtumissa nähdään! ♥

 

Wiktoria Ripatti, sihteeri


Nainen nojaa kaiteeseen

Heipat! Miä oon Wiktoria Ripatti, 19-vuotias fuksi Savon ihanasta Mikkelistä. Miun intohimo löytyy kirjoista, kiinnostus on politiikassa ja rikossarjoissa, rakkaus puolestaan Bonbon-tikkareissa.


Viestinnästä eniten kiinnostaa ihmisten välinen vuorovaikutus ja retoriikalla kikkailu. Uutenavuotena lupasin kirjahaasteen myötä lukea enemmän kirjoja ja vähentää mun ruutuaikaa.


Hallituksessa toimin sihteerinä, joten kokouspöytäkirjat, jäsenrekisteri ja tietosuoja on siis miun vastuulla. Tykkään lähteä mukaan vähän joka hommaan, joten sihteerin hommien ohella auttelen varmasti koko hallitusta. Lempparitapahtuma fuksivuodelta on ollut ehdottomasti viestijäiset ja Ahventien Approt. Vaasassa eniten viehättää auringonlaskut meren rannassa.


Tulevalta vuodelta odotan eniten uusia kasvoja ja uusia tuttavuuksia! Somessa oon @wikiripatti. Nähdään (todennäköisimmin) Oskussa, tsemppiä kevääseen!

 

Viivi Myllykoski, talousvastaava


Nainen nojaa kaiteeseen

Moi! Olen Viivi, 22-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija ja hääräilen tämän vuoden Callituksessa talousvastaavan hommissa. Moon kotoosin Seinäjoelta ja Vaasassa olen asustellut nyt kolmisen vuotta. Viestinnän lisäksi minua kiinnostavat kauppatieteet, joiden opintoja pyrin yhdistämään tutkintooni mahdollisimman paljon. Taloushallintoa olen opiskellut jo aikaisemmin, minkä vuoksi hakeuduin juuri talousvastaavan pestiin. Toimenkuvaani kuuluu siis lyhykäisyydessään CoMedian rahaliikenteen hoito, toiminnan budjetointi sekä kirjanpito. Comsun lisäksi päsmäröin tämän vuoden Hehku-seminaarin projektipäällikkönä. Vapaa-ajallani rentoudun musisoiden tai Pleikkarin ääressä.


Antoisinta yliopisto-opiskelussa on ollut ehdottomasti mahdollisuus päästä osallistumaan itselle mieluisiin projekteihin ja tapahtumiin, sekä ihaniin ihmisiin tutustuminen! Ikimuistoisin kokemus on tähän mennessä ollut ehdottomasti fuksivappu. CoMedian tapahtumista omia lemppareitani ovat sitsit, Comsun sitseillä kun on aina ollut rento ja lämmin tunnelma! (Myös Hehku on jees, kräh.) Odotan hallitusvuodelta ennen kaikkea mahdollisuutta olla mukana kehittämässä ihanan ainejärjestömme toimintaa! On jännittävää päästä mukaan järjestämään tapahtumia sekä verkostoitumaan jäsenistömme kanssa.


Näkyillään kampuksella!

 

Emma Elimäki, koulutuspoliittinen vastaava

Nainen nojaa kaiteeseen

Moikku! Mun nimi on Emma ja toimin tänä vuonna CoMedian koulutuspoliittisena vastaavana. Olen alun perin Helsingistä kotoisin, 23-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija ja opiskelen viestintätieteiden kandidaattiohjelmassa.


Opiskelussa mua kiinnostaa varsinkin digitaalinen media, some, visuaalinen viestintä sekä markkinointi, jota luen sivuaineenani. Kansainvälistymisopinnot kiinnostavat myös ja olenkin lähdössä vaihtoon Indonesiaan hallitusvuoden jälkeen. Valmistumisen jälkeen haluaisin työskennellä vaikuttajaviestinnän tai digimarkkinoinnin parissa.


Kopon tärkein tehtävä on mielestäni toimia linkkinä opettajien sekä opiskelijoiden välillä. Aikaa vievin osuus kopon pestissä on varmasti viestijöiden edustaminen erilaisissa kokouksissa, mutta pestiini kuuluu myös koulutushenkisten tapahtumien järjestäminen. Koulutushenkisiä tapahtumia on mm. excu (tänä vuonna erillinen tiimi järkkäämässä!) sekä syksyllä tapahtuva uraputki. Eli jos koet epäreiluutta esimerkiksi kurssiarvosteluissa tai arvosanat on myöhässä, käänny mun puoleen niin katsotaan mitä voidaan asialle tehdä!


Mieleenpainuvin kokemus oli varmasti ensimmäinen opiskelijavappu kokonaisuudessaan! Olihan se rankkaa, mutta kaiken hauskuuden ja kokemuksien arvoista. Odotan koulutuspoliittisista tapahtumista eniten CoMedian ensimmäistä ulkomaan excua, jonne pääsen itse mukaan verkostoitumaan. Muista tapahtumista odotan eniten ahventien approja, sillä ne lukeutuu lempi tapahtumiini ja on mahtavaa päästä järkkäämään niitä!


Jos olisin tehnyt uudenvuodenlupauksen, se olisi, että ole positiivisempi ja kehu enemmän ympärilläsi olevia ihmisiä.


Kampuksella saa tulla aina nykimään hihasta ja höpöttelemään, mutta aina saa lähestyä myös sähköpostilla. Nähdään kampuksella!

 

Niko Vainio, tiedottaja


Mies nojaa kaiteeseen

Moikka! Mä oon Niko ja toimin tämän vuoden CoMedian tiedottajana. Juuret multa löytyy hämeestä, ja tunnistankin itsessäni hämäläisiä piirteitä: olen harkitseva ja hidas, mutta periksi ei anneta!… mikäli toimeen ryhdytään. Tehtäviini hallituksessa kuuluu CoMedia ry:n verkkosivujen päivitys, blogin ylläpito ja sisältö, sekä uutiskirjeiden tekeminen ja lähettäminen comedialaisille.


Viestintä kokonaisuudessaan on itseäni kiehtova tieteenala sen monipuolisuuden vuoksi. Suuntautumisvaihtoehtoja on niin monta erilaista, että itselleni oli vaikea valita mitä sitä lähtisi maisterivaiheessa opiskelemaan. Päädyin kuitenkin lopulta valitsemaan teknisen viestinnän opinnot täydentämään aiempaa koulutustani.


Opiskelujeni ajalta ehdottomasti mieleenpainuvin kokemus on koko fuksisyksy! Ensimmäiset viikot täysin uudessa ympäristössä ja arjessa, sekä uusien ihmisten parissa vei mut täysin mukanaan. Ahventien approt olivat suosikkitapahtumani syksyltä, sillä koko tapahtuma on omalla tavallaan täysin uniikki ja yleinen fiilis kiertäjien ja rastinpitäjien kesken on jotain aivan mieletöntä!


Jos olisin tehnyt uudenvuodenlupauksen, se koskisi Netflixin liiallista tuijottamista. Mutta toisaalta ihmisellä on oltava jokin pahe, sillä mitä sitä muuten lupaisi Jumalalle merellä myrskyn keskellä…


Näkyillään kampuksella!

 

Viivi Hinssa, Camp-lehden päätoimittaja


Nainen nojaa kaiteeseen

Värikäs, epäonninen ja innokas pessimisti Viivi tässä hei. Olen 20-vuotias toisen vuoden viestijälikka täältä Vaasasta ja toimin tänä vuonna rakkaan ainejärjestölehtemme Campin päätoimittajana.

Oikeastaan jos kotipaikkaani kysytään, vastaukseni yleensä on: ”Olen Vaasasta, tai no siis Tervajoelta, joka on kylä 30 kilometrin päässä. Niin ja se on se outo junapysähdys Vaasan ja Seinäjoen välissä.”


Pestini tehtäviin kuuluu lehden toimituksen kokoaminen, lehden suunnittelu ja toteuttaminen aina julkaisuun asti.  Tuen lehden toimittajia juttujen tekemisessä ja oikoluen tekstit. Tietenkin olen myös mukana auttamassa tapahtumien järjestämistä ja muissa hallitusjutuissa. Kiinnostus Campin toimintaan johtaa juurensa lapsuuteen, kun jo ala-aste ikäisenä rustailin tekstejä omaan tarinavihkooni. Olen rakastanut kirjoittamista siis aina. Olen myös kiinnostunut sosiaalisesta mediasta, visuaalisuudesta ja markkinoinnista, jotka tulevat näkymään myös opinnoissani.


Yritän joka vuosi valehdella itselleni, että tänä vuonna minusta tulee täysien pisteiden oppilas, mutta kumma kyllä se ei ole onnistunut. Nyt haluaisin luvata itselleni sen, että voin tuntea itseni opiskelijaksi ja nauttia siitä. Ensi kerran tunsin olevani kunnolla opiskelija, kun makasimme vappuna laiturilla rankan mölkkykisan jälkeen. Se hetki niistä monesta muusta on jäänyt mieleeni, koska onhan vappu sitä parasta aikaa. Tietenkin oma fuksisyksy oli yksi iso muisto, ja sen takia odotankin innolla CoMedian syksyn tapahtumia.

Jos Campin toiminta kuulostaa kiinnostavalta, niin ota rohkeasti yhteyttä!​

 

Ella Jaatinen, somevastaava


Nainen nojaa kaiteeseen

Moips! Mä oon Ella, 21-vuotias ensimmäisen vuosikurssin opiskelija. Muutin Vaasaan 2019 syksyllä, mutta oon alun perin Helsingistä. Vapaa-aikani kuluu ystävieni, drone-harrastuksen ja ylioppilasteatterin parissa.


Hallituksessa toimin tänä vuonna somevastaavana. Sosiaalisen median kanavat ovat siis mun vastuulla. Tarkoituksena olisi ylläpitää vanhoja kivoja perinteitä, mutta keksiä myös uusia ideoita! Fuksisyksy oli tapahtumarikas ja antoisa, mikä sai minut innostumaan hallitustoiminnasta.


Mielenpainuvin muisto viime syksyltä on ehdottomasti Ahventien Approt. Rastinkiertäjänä sai nauttia hauskoista ja erilaisista rasteista sekä viettää aikaa kavereiden kanssa! CoMedian tapahtuma, jota odotan tällä hetkellä eniten, on C-sählyt! Ensimmäisen vuoden opiskelijana en ole päässyt vielä kokemaan tätä spektaakkelia, mutta odotan innolla! Tietysti myös kovasti hehkutettu opiskelijavappu lähestyy.

Ihanaa lukuvuotta kaikille! Mulle saa aina tulla juttelemaan, joten törmäillään tapahtumissa ja kampuksella!

 

Salla Raittila, projekti-, liikunta- ja hyvinvointisektorivastaava


Nainen nojaa kaiteeseen

Heippa hei! Mä oon Salla, 22-vuotias toisen vuoden viestinnän opiskelija ja oon kotoisin Teuvalta.

Viestinnässä mua erityisesti kiinnostaa organisaatioviestintä ja sivuaineena mulla on markkinointi, josta oon myös todella kiinnostunut. Oon opiskellut viestinnän ohella myös muita kauppatieteen opintoja ja yksi parhaimmista asioista on, että on pystynyt luomaan just omannäköistä polkuaan opintojen suhteen.


Projektivastaavan pesti on tosi monipuolinen. Meillä on pieni tiimi, jonka kanssa huolehditaan tapahtumien suunnittelusta aina niiden toteuttamiseen saakka, niin pienistä yksityiskohdista kuin suurista kokonaisuuksista. Vastuullamme on siis mm. cokeilut, sitsit, C-sählyt ja Ahventien approt. Toimin myös tänä vuonna CoMedian liikunta- ja hyvinvointisektorivastaavana, mikä on ihan huippu juttu sillä nämä asiat ovat mulle tärkeitä!


Opiskeluaika on jo tähän mennessä ollut ehdottomasti elämäni parasta aikaa. Mulle mieleenpainuvin muisto opiskeluajoilta on ollut ekan illan etkot. Niissä oli hyvä tunnelma ja pääsi tutustumaan moniin uusiin ihmisiin, joita tänä päivänä saakin kutsua ystäviksi. Eniten odotan Ahventien approja, niiden suunnittelua ja toteuttamista. Oon ollut itse aiemmin kiertelemässä sekä pitämässä rastia. Ne kannattaa ehdottomasti kokea!


Jos olisin tehnyt uudenvuodenlupauksen, se olisi varmasti jotain siihen liittyvää, että kokeilisin mahdollisimman paljon uusia asioita tänä vuonna. Jos sulta löytyy ideoita, toiveita tai mitä vain liittyen CoMedian tapahtumiin ja liikuntajuttuihin, niin tuu ihmeessä nykäisemään hihasta. Törmäillään yliopistolla ja tapahtumissa!

 

Aino Lassila, projektivastaava


Nainen nojaa kaiteeseen

Heippa! Mä oon Aino ja opiskelen onnellisesti toista vuotta viestintää. Oon ehkä joskus epähuomiossa väittänyt olevani kotoisin Tampereelta, mutta oikeasti olen ylpeä pirkkalalainen.


Viestintä on siitä kiva ala, että suuntautumismahdollisuuksia on niin paljon, mutta samalla se on aiheuttanut mulle aika paljon päänvaivaa. Mua kiinnostaa sosiaalinen media ja sen mahdollisuudet, organisaatioviestintä ja kaupallisen alan yhdistäminen viestintään.


Saan hoitaa tätä projektivastaavan hommaa huipputyyppien kanssa, mistä olen innoissani. Meidän tehtävänämme on siis pitää huolta siitä, että Comedian tapahtumien taso pysyy vähintäänkin yhtä korkealla kuin ennen. Tapahtumia on laidasta laitaan ja kaikki ideat, kommentit ja palautteet niihin liittyen otetaan tosi mielellään aina vastaan. Odotan kovasti C-sählyjä, koska en ole niitä vielä itse kerennyt kokemaan. Mielenpainuvimpana kokemuksena yliopistosta on fuksiviikot ja siellä se tunne, että on tullut oikeaan paikkaan ja oikeiden ihmisten luokse.


Mun uudenvuodenlupaus on puhua itsestäni kauniimmin niin itselle kuin muillekin. Saattaa kuulostaa vähän herkistelyltä, mutta sellainen mä olen.

 

Maija Lammela, projektivastaava


Nainen nojaa kaiteeseen

Moikka! Oon Maija, 20-vuotias ja opiskelen viestintää nyt toista vuotta. Vaasaan saavuin Aurasta eli Turun lähettyviltä. Oon ollut tosi tyytyväinen mun valintaan opiskella viestintää, mutta siinä ohessa mua kiinnostaa tosi moni muukin asia. Sivuaineina mä opiskelenkin markkinointia sekä sosiaali- ja terveyshallintotieteitä.


Hyvää vastapainoa opiskelulle on tuoneet opiskelijatapahtumat, joissa on tullut käytyä ahkerasti aivan yliopiston ensimmäisistä päivistä lähtien. Mieleenpainuvin kokemus onkin ehdottomasti fuksisyksy kokonaisuudessaan. Ekat sitsit, approt sekä haalaribileet ei kyllä helposti pääse unohtumaan!


Tapahtumien osallistujasta on nyt tullut aika siirtyä vaihteeksiniiden järjestäjäksi. Oon siis yksi kolmesta projektivastaavasta eli me pidetään huolta, että comedialaisille riittää tekemistä niin cokeilujen, sitsien sekä muiden tapahtumien parissa. Meillä on hyvä tiimi kasassa ja odotan, että päästään kunnolla aloittamaan meidän projuhommat. Eniten odotan varmaan ekoja sitsejä, jotka päästään järjestämään. Sitsien toastaaminen on yksi asia, joka ois siistiä päästä kokemaan!


Uudenvuodenlupauksia ei tule oikein tehtyä, mutta jos sellaisen olisin tehnyt, se liittyisi varmaan jotenkin säännöllisen unirytmin säilyttämiseen.

Nähdään tapahtumissa!

499 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page