top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Tervetuloa Vaasaan fuksi!

Päivitetty: 23. elok. 2023Moikka uusi viestijä! Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa Vaasan yliopistoon<3


Mikä on CoMedia ry?


CoMedia ry on Vaasan yliopiston viestintätieteilijöiden näkyvä ja kuuluva ainejärjestö. Pidämme huolta viestijöiden eduista ja opintoasioista, otamme kantaa päivänpolttaviin puheenaiheisiin ja järjestämme jäsenillemme monipuolista virkistystoimintaa muun muassa tapahtumien ja lajikokeilujen muodossa. Ajamme ahkerasti opiskelijoiden etua ja pidämme viestintätieteilijöiden lippua korkealla!


Käy tutustumassa myös nettisivujemme fukseille tarkoitettuun osioon.


Mikä on VYY?


Vaasan yliopiston ylioppilaskunta (VYY) edustaa kaikkia Vaasan yliopiston noin 4200 opiskelijaa ja valvoo heidän etuaan niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. VYY toimii aktiivisesti kampuksella yliopiston sisällä sekä paikallisella tasolla Vaasan kaupungissa.


Lue VYY:n tutorkoordinaattorien tervehdys täältä!
Fuksin muistilista:


- Maksa YTHS:n terveydenhoitomaksu

  • Yliopisto-opiskelijat maksavat terveydenhoitomaksun Kelalle. Terveydenhoitomaksu täytyy maksaa jokaiselta lukukaudelta. Kela ei lähetä maksusta erillistä laskua, vaan se täytyy muistaa maksaa itse. Voit maksaa terveydenhoitomaksun OmaKelassa. Syyslukukauden osalta eräpäivä on 30.9.

- Ilmoittaudu läsnäolevaksi opiskelijaksi

  • Uutena opiskelijana sinun tulee opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi ilmoittautua yliopistoon, jotta säilytät saamasi opiskeluoikeuden

Kevään 2022 toisessa yhteishaussa ja avoimen yliopiston väylässä hyväksyttävillä uusilla opiskelijoilla ilmoittautumisen määräaika on 23.8.2022 klo 15.00. Voit ilmoittautua läsnäolevaksi opiskelijaksi sähköisesti Oma Opintopolku -palvelussa


- Läsnäolevaksi ilmoittautuvat maksavat ilmoittautumisen yhteydessä ylioppilaskunnan jäsenmaksun


- Lataa ilmainen sähköinen opiskelijakortti Pivo-palvelun kautta. Huomaathan, että opiskelijakorttiosio alkaa toimia vasta elokuussa ja tietojen siirtoon menee pari arkipäivää!

  • Tulosta kuitti Ylioppilaskunnan jäsenmaksun laskusta tai ota maksusta kuvakaappaus ja pidä kuittia mukanasi, kunnes olet ottanut virallisen opiskelijakortin käyttöön

- Hae halutessasi asuntoa opiskelija-asuntosäätiö VOAS:lta- Hae opintotukea ja yleistä asumistukea Kelasta


- Uudet opiskelijat voivat ottaa yliopiston tunnuksensa käyttöön jo ennen opintojen alkua


Käyttäjätunnuksen voit aktivoida 4.8. jälkeen osoitteessa:


- Lataa ilmainen Tuudo-mobiilisovellus sovelluskaupastasi!

  • Etsi Vaasan yliopisto korkeakoulujen listalta ja avaa "orientaatiopolku". Uusien opiskelijoiden materiaalit eivät vaadi kirjautumista, mutta muihin palveluihin kirjaudutaa yliopiston käyttäjätunnuksilla


Mitä seuraavaksi?


Uusien opiskelijoiden opinnot alkavat orientaatiopäivillä, joissa saat hyödyllistä tietoa sekä yleisesti Vaasan yliopistossa opiskelusta että viestintätieteiden opiskelusta. Orientaatiopäivät viestintätieteiden kandidaattiohjelmassa aloittaville järjestetään 29.–31.8.2022.


Tulet saamaan omalta tutoriltasi tutorkirjeen, jossa on lisätietoa tulevasta fuksisyksystä sekä ohjeet tutorisi tavoittamiseen.


Muistathan laittaa myös CoMedian somekanavat seurantaan:


Instagram: comedia_ry

Facebook: CoMedia ry

LinkedIn: CoMedia ry

Twitter: CoMedia ry

YouTube: CoMedia ry

Spotify: CoMedia ry


Tarvitsetko kesälukemista? Käy lukemassa CoMedia ry:n ikiomaa ainejärjestölehti Campia. Kyseessä on sitoutumaton opiskelijalehti, jonka toimittamisesta vastaavat vapaaehtoiset viestinnän opiskelijat!
CoMedian hallitus a.k.a. callitus toivottaa uudet viestinnän fuksit tervetulleiksi Vaasan yliopiston viestintätieteilijöiden joukkoon. Nähdään elokuussa!


<3:


245 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page