top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Hae vuoden 2021 vuosijuhlatiimiin!Ainejärjestömme CoMedia täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja haemme nyt vuosijuhlatiimiä toteuttamaan ainejärjestömme juhlavuoden tapahtumia. Vuosi huipentuu marraskuussa järjestettäviin vuosijuhliin, mutta CoMediaa juhlitaan vuoden aikana myös muiden tapahtumien merkeissä. Vuosijuhlatiimi on sinua varten, jos olet idearikas, vastuuntuntoinen ja haluat jättää oman kädenjälkesi rakkaan ainejärjestömme juhlavuoteen.


Tiimiläisenä pääset suunnittelemaan ja järjestämään juhlavuoden tapahtumia muiden tiimiläisten ja vastaavien kanssa. Aikaisempi kokemus on eduksi, mutta ei todellakaan välttämätöntä – motivaatio ja innokkuus ovat sitäkin tärkeämpiä. Et siis ole vastuutehtävässä yksin, vaan kaikki tiimiläiset ovat toistensa tukena ja juhlavuotta järjestetään yhteisvoimin. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat esimerkiksi sponsorien hankinnasta aina juhlapaikkojen koristeluun. Pestiin tulee pystyä sitoutumaan koko vuoden ajaksi. Tiimiläisten työ palkitaan alennetulla vuosijuhlan osallistumismaksulla.


Lähetä lyhyt (max 1 A4) vapaamuotoinen hakemus. Voit kertoa hakemuksessasi esimerkiksi, miksi haluat tiimiin, onko sinulla kokemusta tapahtumajärjestämisestä tai sponsorien hankinnasta ja minkälainen tiimityöskentelijä olet. Voit myös mainita mahdollisista ideoistasi juhlavuotta varten. Annathan myös omat yhteystietosi haastattelun sopimiseksi.


Hakuaika on 4.1.-17.1. Lähetä hakemuksesi pian osoitteeseen vuosijuhlat@comediary.com. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, mutta viimeistään 20.1. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä viimeistään 21.1.


Lisätietoja pestistä voit tiedustella WhatsAppissa vuosijuhlavastaavilta Maijalta (050 409 3313) tai Katalta (046 812 1427).127 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page