top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Hae CoMedian vuoden 2021 vuosijuhlavastaavaksi!


Vuonna 2021 on aika juhlistaa 30-vuotiasta CoMediaa, ja juhlavuosi huipentuu syksyllä järjestettäviin vuosijuhliin. Juhlavuosi on merkittävää aikaa ainejärjestöllemme, ja etsimme nyt innokasta vuosijuhlavastaavaa toteuttamaan CoMedian upeaa juhlavuotta. Jos haluat kokea vuosijuhlat ainutlaatuisesta näkökulmasta, oppia uutta sekä päästä järjestämään ensi vuoden odotetuinta tapahtumaa upean tiimin kanssa, tartu rohkeasti haasteeseen!


Sinun ei tarvitse olla kokenut tapahtumien järjestämisen konkari, vaan reippaalla ja positiivisella asenteella pääset jo pitkälle. Vastaava ei toimi yksin, vaan yhdessä kokoamansa vuosijuhlatiimin avulla järjestää ainejärjestöllemme ansaitsemansa juhlavuoden tapahtumat. Vuosijuhlien lisäksi vastaava siis koordinoi vuosijuhlaviikon ja muun juhlavuoden toimintaa. Pestiin tulee pystyä sitoutumaan koko vuoden 2021 ajaksi.


Voit hakea vastaavaksi joko yksin tai parin kanssa. Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot muun muassa, miksi olisit hyvä pestiin sekä onko sinulla aikaisempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä. Voit myös tuoda esille mahdollisia ideoitasi juhlavuoden tapahtumia varten. Hakuaika on 9.12-16.12 ja hakemukset lähetetään osoitteeseen pj@comediary.com.


Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä. Laitathan hakemuksesi yhteyteen myös yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä haastattelun sopimiseksi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja pidetään viimeistään 18.12.

73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page