top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Approilijat valtasivat tuttuun tapaan Ahventien

Ahventien Appro palasi jälleen viihdyttämään Ahventielle. Rastinkiertäjien ilmoittautuminen meni minuuteissa täyteen, mutta tänä vuonna rastinpitäjiä oli myös paljon, joten pystyimme ottamaan varasijoilta lisää joukkueita mukaan. Rastinkiertäjiä mukaan mahtui 58 joukkuetta ja rasteja approilla oli tänä vuonna 29. Kiitos kaikille mukana olleille, te teitte jälleen kerran Ahventien Appron!

Approilla palkittiin tänä vuonna eniten pisteitä kerännyt joukkue, paras rasti, sekä CoMedian järjestämän Instagram-kuvakilpailun voittaja. Palkinnot jaettiin illalla Ahventien Approjen jatkoilla Roska Vaasassa.


Voittajajoukkue: Kyrönjoen Pärske

Paras rasti: KusiMusaVisa

Paras IG-päivitys: Los del Rio


Lisäksi K-Market Palosaari järjesti arvonnan, josta muutama onnekas voitti sunnuntaiksi darrakassin.


Rastien voittaja päätettiin nopealla gallup-kyselyllä maalissa joukkueiden palauttaessa pistelappujaan. Monet rastit saivat kehuja ja lopulta voittaja suoritettiin arpomalla, kun kaksi eniten ääniä saanutta rastia päätyivät tasoihin. Tänä vuonna rasteilla oli muun muassa mahdollista suoritettaa Harlem shake, osallistua Joululaulubumtsibumiin, pelata Loopin Louiea juomapelinä sekä vierailla Danger Zone!:lla. Oli ilo kuulla, että niin monista eri rasteista pidettiin, olitte tehneet hyvää työtä!


CoMedia ry kiittää myös tapahtuman yhteistyökumppaneita. Kiitos Carlings Vaasa, VENN Vaasa, Wolt Vaasa, S-Market Palosaari, Burger King ja Roska Vaasa. Kiitos myös Sara Maria Fromholdtille, joka kuvasi Ahventien Appro 2018 aftermovien, joka julkaistaan piakkoin. Nähdään taas ensi vuonna Ahventiellä!

Kuvia tapahtumasta löydät täältä.
- Emma Marttila

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page