top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Tutustu vuoden 2023 hallitukseen!


Vuoden 2023 hallitus eli Callitus on aloittanut toimintansa tammikuun alussa.


Tässä postauksessa kerromme itsestämme ja pestistämme, jotta pääset tutustumaan meihin hieman paremmin!


Tänä vuonna järjestetään CoMedian

32. vuosijuhlat, joten pääset myös tutustumaan juhlista vastaaviin toimihenkilöihin.Koko hallitus haluaa toivottaa terveisiä kaikille comedialaisille ja

tsemppiä kevään opintoihin!
 

Aino Leveälahti, puheenjohtaja

Moiccamoi!

Mä oon Aino, 21-vuotias 3. vuoden viestijä. Vaasaan oon saapunut länsirannikon helmestä, Porista. Vapaa-ajalla mut löytää kaverien kanssa nauramasta, ristikoita ratkomasta tai ompelukoneen ääreltä.

Tänä vuonna toimin hallituksen puheenjohtajana elikkäs aikataulutan ja organisoin meidän toimintaa, sekä vastaan toiminnan hallinnollisesta puolesta & tuen muita hallituslaisia. Lisäksi kuulun sääntötyöryhmään, viestin sidosryhmien kanssa sekä puheenjohdan hallituksen kokoukset.

Meil on huikee vuosi tulossa & ootan innolla kaikkee, mitä saadaan tänäkin vuonna tehtyä CoMedian eteen <3

Jaxuhaleja kaikille & moiccaillaan cololla!

 

Jenna Laine, sihteeri & varapuheenjohtaja

Moiccu!

Oon Jenna, 23-vuotias toisen vuosikurssin viestijä. Oon kotoisin Tampereelta, mutta elänyt mun parasta elämää täällä Suomen länsirannikolla jo tovin. Vaasassa parasta ovat ehdottomasti lyhyet välimatkat, meri ja opiskelijoiden keskuudessa vallitseva hyvä ja innostava yhteishenki.

Alkuvuodesta pyörähti käyntiin toinen vuoteni CoMedian hallituksessa. Tänä vuonna toimin rakkaan ainejärjestömme sihteerinä ja varapuheenjohtajana. Sihteerinä tehtäviini kuuluu pöytäkirjojen laatiminen kokouksista sekä yhdistyksen tietoturvasta ja jäsenrekisteristä huolehtiminen. Tämän lisäksi alumnitoiminta ja sen kehittäminen on sihteerin vastuulla. Varapuheenjohtajana huolehdin puolestaan hallituksen sisäisestä viestinnästä ja autan tapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä!

En malta odottaa jo kulman takana olevaa kevättä ja koko tätä vuotta. Erityisesti vappu ja syksyllä järjestettävät vuosijuhlat tekevät tästäkin vuodesta varmasti YLI-ihanan!

Isot tsempit kaikille opintoihin ja elämään, halataan kun tavataan <3

 

Riina Hynönen, koulutuspoliittinen vastaava

Morjesta!

Oon Riina, kohta 23-vuotta täyttävä kolmannen vuoden viestijä Mikkelistä. Sieltä mukaani ovat tarttuneet iloisen rempseä luonne ja jonkinlainen murre. Murteeni on kuitenkin toistuvasti uhattuna ja saavuttanut uuden vaasalaisuuden tason. YLIKIVAA!


Mulla on ollut myös jatkuva koirakuume vuodesta 2020 lähtien, mutta vielä toistaiseksi omaa turrikkaa minulla ei ole. Kuumetta onneksi lieventää perheeni mummokoira Nösä sekä kaikki kavereiden tassulliset ystävät.


Toimin tänä vuonna Callituksessa koulutuspoliittisena vastaavana. Tehtävänäni onkin siis toimia linkkinä yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä, ja huolehtia jäsenistömme edunvalvonnasta kaikin puolin. Miuhun voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos kursseilla tapahtuu jotakin ikävää, epäreilua tai muuta mikä jää mietityttämään. Miuhun voi ottaa myös yhteyttä, mikäli kurssien arvosanoissa on suuria viiveitä! Voit myös laittaa viestiä tulemaan, vaikka ei olisi varma, onko asia juuri miun vastuualueella!

Tulevalta vuodelta odotan erityisesti uusia kokemuksia ja kohtaamisia kampuksella! Tsemppiä kaikille opiskeluihin, ja toivottavasti nähdään niin kampuksella kuin tapahtumissa! <3

 

Sara Simola, talousvastaava

Moikka!


Miun nimi on Sara Simola ja toimin tänä vuonna meidän hallituksen talousvastaavana. Miä oon 23-vuotias ja alunperin Mikkelistä kotoisin.


Harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä salilla käyminen, lenkkeily sekä sarjojen suurkulutus. Parasta Vaasassa on ihanat auringonlaskut ja meri, ja oon saanu täältä niin paljon ihania uusia ihmisiä miun elämään mm. juurikin opiskeluiden kautta.


Tältäkin vuodelta odotan saavani paljon uusia muistoja ja kokemuksia! <3

Terkkuja kanssaviestijöille sekä viestijämielisille!


 

Sigfrida Moilanen, yrityssuhdevastaava

Helou!


Olen Sigfrida, 21-vuotias toisen vuoden viestijä. Vaasaan oon muuttanut iki-ihanasta Mansesta, mutta

täysin tamperelainen en oo, sillä asuin 8-vuotiaaksi asti Dominikaanisessa tasavallassa. Vaikka en ollut

käynyt Vaasassa ennen tänne muuttamista ja Vaasa tuntui alkuun liian pieneltä, niin ihmiset on tehnyt tästä

kaupungista kodin. Inhokkina kylläkin Vaasan kireä pakkastuuli, sitä ei liioitella.

Vaasassa parasta on

kuitenkin tiivis opiskelijayhteisö ja poikkitieteellisyys.


Toimin tänä vuonna Callituksen yrityssuhdevastaavana eli mun pestiin kuuluu siis mm. yhteistöiden

sopiminen, sponsoreiden hankkiminen sekä haalariprojekti. Meillä on Callituksen kanssa lähtenyt vuosi vauhdilla käyntiin ja on ollut ihanaa päästä tutustumaan muihin hallituslaisiin sekä olemaan mukana järjestötoiminnassa.


Rakastan hyviä keskusteluja, sarjoja, päikkäreitä, tanssia, estetiikkaa, kirjottamista ja pestopastaa. Hurahdan helposti asioihin, kun innostun, ja näin on myös käynyt hallitushommien kanssa. Odotan innolla, mitä vuosi tuo tullessaan!


Mulle voi laittaa yhteistyöehdotuksia, otan niitä mielelläni vastaan!!

Tsemppiä opiskeluihin ja toivottavasti nähdään tapahtumissa!

 

Julia Lehtinen, somevastaava

Moi!


Olen Julia, kevään aikana 29 täyttävä viestijä. Kotoisin olen täältä länsirannikon helmestä, Vaasasta, tosin kävin aikuistumassa Helsingissä tässä välissä ikävuodet 19-27. Opiskelen toista vuotta tutkinto-opiskelijana, mutta koronan aiheuttamien lomautusten ansiosta ehdin opiskella ensimmäisen vuoden avoimessa yliopistossa, joten kandiksi olisi tarkoitus valmistua toivottavasti tänä vuonna!

Toimin tänä vuonna CoMedian somevastaavana eli vastuullani on CoMedian Instagram sekä Facebook, jälkimmäisen rooli tosin kutistuu tänä vuonna melko paljon. Näiden lisäksi vedän Compostia, Viestijän päiväkirjoja, Ahventien Appro -tapahtumalle perustettua uutta Instagram-tiliä, luon visuja hallituksen käyttöön, jeesailen Campin taittamisessa ja toimin Callituksen epävirallisena Adobe-tukihenkilönä (ihan itse nimetty nimike! :D). Tiivistetysti ystävääni lainaten voisi siis sanoa, että olen ”yleis-Julia”.

Vaasassa parasta on perheen ja lapsuudenystävien lisäksi muistot! Ja erityisen ihanaa on luoda nyt uusia muistoja uusien ystävien kanssa. Lisäksi Vaasan auringonlaskut ja kesäillat Hoviskalla tai Hietsulla on parasta bestiä. Tältä vuodelta odotankin aiemmin mainittujen hetkien lisäksi uusia taitoja ja kontakteja!

Vapaa-ajallani möllötän kameran molemmin puolin, piirrän niin digitaalisesti kuin paperillekin ja keksin vuosittain uuden käsityöharrastuksen jota on pakko päästä kokeilemaan. Maan pinnalla minut pitää pian 7-vuotias corgini Nino, joka omistaa minut ja puolisoni. Kääpäterkkuina kaikille, ottakaa kaikki irti jokaisesta hetkestä, nämä muutama opiskeluvuosi menee uskomattoman nopeasti!

Moikkaillaan ja tulkaa rohkeasti mukaan tekemään Compostia ja Viestijän päiväkirjoja!

 

Emmi Liuski, tiedottaja

Moikka!


Olen Emmi, 22-vuotias toisen vuoden viestijä. Alun perin oon kotoisin Vuokatista, pienestä turistikylästä Kainuussa.


Toimin tänä vuonna Callituksen tiedottajana. Vastuualueenani on nettisivujen päivittäminen, sähköpostien hallinnointi, LinkedIn ja Twitter. Julkaisen myös jäsenistölle viikkotiedotteita, joten saatan olla tuttu nimi sun sähköpostissa.


Vapaa-aikani vietän mieluiten ystävieni kanssa tai katsomassa jotain aivovapaata sarjaa. Tykkään myös spinningistä, lautapeli-illoista ja ruoanlaitosta.Vajaa parissa vuodessa Vaasa on alkanut tuntua hyvin paljon kodilta, minkä uskon johtuvan ystävistä ja aktiivisesta opiskelija-arjesta. Parasta Vaasassa onkin poikkitieteellisyys, aurinko ja se, kun joskus ei tuule ihan hirmu lujaa. Voin myös viime kesän perusteella suositella kesää Vaasassa, silloin kaupunki on parhaillaan!


Toivotan kaikille tsemppiä ja haleja opintoihin! Kyllä se vappu on kohta jo nurkan takana <3

 

Laura Repo, työelämä- ja hyvinvointivastaava

Moi!

Oon Laura ja nytten toisen vuoden viestijä. Oon syntynyt -01 eli tällä hetkellä oon vielä 21. Mun horoskooppi on kaksonen, jos jotain se sattuu kiinnostamaan. Oon paljasjalkainen helsinkiläinen, ja mun veljen johdattamana eksynyt tänne Vaasaan.

Vaasassa parasta on ollut ehdottomasti ystävät <3 sekä aktiivinen opiskelijaelämä. Melkein joka päivälle löytyy jotain yhteisöllistä tekemistä, jos vaan jaksaa tehdä. Eikä se työkään tähän mennessä ole tekemällä loppunut, vaan joka päivä on saanut oppia jotain uutta.

Toimin Callituksessa tänä vuonna työelämä- ja hyvinvointivastaavana, mikä tarkoittaa sitä, että järjestän pääasiassa tapahtumia hyvinvoinnin sekä työelämän saralla. Mulle voikin ehdottaa aina uusia tapahtumia tai cokeiluja, jos mieleen tulee joku huippu idis.

Muistakaa ottaa aikaa itsellenne ja levätä koulutyön ohella. Voimia ja jaksamista kevääseen!

 

Aino Rouhiainen, ainejärjestölehti Campin päätoimittaja

Moikka!

Mä oon Aino Rouhiainen, 22-vuotias toisen vuoden viestinnän opiskelija. Alun perin oon kotoisin Vihdistä (eli pääkaupunkiseudulta), mutta olen ehtinyt asua ennen Vaasaan muuttamista myös Sodankylässä, Rovaniemellä sekä Espoossa. Luonteeltani oon hyvin sosiaalinen, pirtsakka ja nauravainen, mutta silti myös hyvin perfektionisti ja aikataulufriikki. Intohimon kohteita mulla on erityisesti elokuvat, True Crime -podcastit, musiikki ja taide ylipäänsä! Tuppaan uppoutua tekemiseen kuin tekemiseen täysillä ja antaa kaiken aikani intohimoisten asioiden tekemiseen.

Tänä vuonna CoMedian hallituksessa toimin ainejärjestölehtemme Campin päätoimittajana ja olen niin ikään vastuussa lehden toimittamisesta aina juttuideoista oikolukemiseen sekä lehden julkaisemisen koordinoimiseen. Eniten tulevalta keväältä odotankin, että saan ensimmäisen lehden ulos, jolloin myös mun työ hallituksessa konkretisoituu entisestään. Toisaalta odotan myös yleisesti tulevaa hallitusvuotta ja kaikkea sitä, mitä hyvää ja uutta se tuo tullessaan.

Ihanaa tulevaa vuotta kaikille ja erityisesti tsemppiä teille, jotka olette mukana järjestötoiminnassa, kamppailette opintopisteiden kanssa tai muuten vain tarvitsette jaxuhalin! Kannustan myös kaikkia viestinnän opiskelijoita, uusia ja vanhoja tulemaan mukaan Campin toimintaan!

 

Kaisla Törmälä, projektivastaava

Moikka!


Oon Kaisla, 20-vuotias ekan vuoden viestijä. Oon kotosin Oulusta joten toiseen tuuliseen merenrantakaupunkiin muutto tuntui hyvältä ajatukselta. Ja olikin! Oon viihtynyt täällä hyvin ja ootan jo innolla tulevaa kesää.

Toimin tänä vuonna toisena projektivastaavana ja oon tästä super innoissani! Vuosi lähtikin jo huminalla käyntiin ekojen sitsien järkkäämisellä. Ootan innolla tulevia c-sählyjä ja kaikkia tapahtumia, mitä päästään teille järkkää! Kaikkea kivaa on tulossa ;)

Vaasassa parasta on ehdottomasti opiskelijaelämä! Eli yhteisöllisyys ja tapahtumat, jota kautta päädyinkin hakemaan projektivastaavan pestiin! Myös viestintä alana on tuntunut just omalta jutulta enkä oo katunut hetkeäkään tänne tulemista.

Ihanaa kevättä kaikille <3 Nähdään tapahtumissa!!

 

Tilda Huhtamies, projektivastaava

Moi!


Mä oon Tilda, 23-vuotias Helsingistä Vaasaan eksynyt ensimmäisen vuoden viestijä. Toimin Callituksessa projektivastaavana eli mun pestiin lukeutuu kaikenlaiset tapahtumiin liittyvät askareet aina tapahtumien ideoimisesta haalarimerkkien tilaamiseen asti. Jo nyt on ollut siistiä huomata miten callituslaisena todella pääsee vaikuttamaan asioihin ja näkemään oman kädenjälkensä tapahtumissa. Vanhana Kumman kaa -fanina olinkin fiiliksissä päästessäni vaikuttamaan siihen, että vuoden ensimmäisten sitsien teemaksi valikoitui juuri tuo legendaarinen tv-sarja.

Vaasassa parasta on yhteisöllinen meininki, tapahtumat ja uudet opiskelukaverit. Vähemmän kiva asia on siperiasimulaattori, jonka solut täyttävä viima tuntuu kerta toisensa jälkeen kylmemmältä kuin eksän sydän. Kuitenkin aiemmin mainitut asiat auttavat jaksamaan senkin kanssa.

Viestinnässä kiehtoo sen monipuolisuus ja dynaamisuus ja ala onkin alusta alkaen tuntunut omalta. Tykkään miten opinnoista saa muokattua omannäköisen paletin ja miten moniin työtehtäviin opinnoista voi päätyä.

Terkkuja kaikille comsulaisille, nähdään tapahtumissa!

 

Viivi Hinssa & Sara Alasuutari, vuosijuhlatoimihenkilöt

Moikka!


Me ollaan Viivi ja Sara, 23- ja 24-vuotiaat viestijät ja tämän vuoden vuosijuhlatoimihenkilöt. Aloitettiin opinnot vuonna 2018 ja tutustuttiinkin toisiimme heti ensimmäisenä päivänä, kun olimme samassa tutorryhmässä.


Viivi on kotoisin Vaasasta, tarkemmin Tervajoelta, ja viettää vapaa-aikaansa käsitöiden ja muiden luovien projektien parissa. Muun muassa korviksia valmistuu Viivin käsityöpajassa kuin liukuhihnalta.

Sara taas on kotoisin Pohjois-Suomesta, alun perin Rovaniemeltä. Sara harrastaa vähän sitä sun tätä, mutta suurin osa vapaa-ajasta kuluu crossfit salilla. Myös retkeily ja muu luonnossa liikkuminen ovat Saran lempijuttuja.


Opintojen aikana ollaan molemmat oltu aktiivisesti mukana järjestö- ja ylioppilaskuntatoiminnassa ja päästy niiden kautta mukaan moniin kiinnostaviin projekteihin. Nyt tartuttiin kuitenkin yhdessä vähän isompaan tapahtumaprojektiin ja odotetaankin innolla juhlahumun täyteistä syksyä.


Toivottavasti päästään näkemään mahdollisimman monet teistä vuosijuhlilla ja muissa vujusyksyn tapahtumissa!

236 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page