top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Hyvikset sinun puolellasi!


CoMedian hallituksen hyviksinä vuonna 2021 toimivat Viivi Hinssa ja Jasmin Koskela. He ovat turvanasi tapahtumassa, mikäli kohtaat häirintää, kiusaamista tai muuten koet olosi epämukavaksi. Hyviksiin kannattaa ottaa yhteyttä pienelläkin kynnyksellä, sillä haluamme, että kaikilla on CoMedian tapahtumissa turvallinen olo.


Ota yhteyttä tapahtuman aikana tai sen jälkeen


Hyvikset ovat tukenasi ja apunasi epämukavissa tilanteissa, jotka tulevat esille tapahtumissa tai muuten yliopistoarjessa. Me ohjaamme sinut tarvittaessa ottamaan yhteyttä oikeisiin ihmisiin tapahtuneen jälkeen. Mikäli tapahtumassa havaitset sellaisen tilanteen, josta olisi hyvä kertoa eteenpäin, voit turvallisin mielin ilmoittaa siitä hyviksille. Jos tilanne tulee mieleen vasta jälkikäteen, voit lähettää meille viestiä tapahtuman jälkeen milloin vain. Meille on myös tärkeää, ettei kukaan tunne häpeää ilmoitetusta ongelmatilanteesta. Kaikki kokevat tilanteet eritavoilla, eikä ”ilonpilaajia” ole olemassa tallaisissa tilanteissa.


Jotta kaikilla olisi turvallinen olo


Hyvistoiminta on vielä alkutaipaleella, ja meille onkin tärkeää opetalla uusia asioita ja näkökulmia koko ajan. Ja opittavaahan riittää! Tapahtumien osallistujat ovat hyvisten suurin apu, sillä katseemme ei riitä kaikkialle. Myös käytäntöjä ja kulttuuria ollaan muovaamassa sellaiseksi, että jokaisella olisi turvallinen olo tapahtumissa. Tämä muutos ei tapahdu hetkessä, vaan niitä täytyy muovata hiljalleen ja ottaa osaksi normaalia käytäntöä. Onko skoolaustapa enää sukupuolesta riippuvainen, millaisia lauluja on ok laulaa ja miten alkoholiin suhtaudutaan? Me opiskelijat olemme luomassa tätä muutosta, ja hyvikset ovat mukana siinä.


Mikäli koet tapahtumissamme epämiellyttäviä tilanteita tai haluat kertoa muussa tapahtumassa tapahtuneesta ikävästä tilanteesta, ole rohkeasti yhteydessä Viiviin tai Jasminiin.Ota yhteyttä hyviksiin!


Viivi Hinssa

Instagram: @viivimiljamaria


Jasmin Koskela

Instagram: @jasminsatujuulia

53 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page