DSC_5375.jpg

Tutorit

Tällä sivulla pääset tutustumaan viestinnän tutoreihin, jotka ottavat uudet opiskelijat vastaan heti syksyn alussa.

Tutoroinnin tarkoituksena on auttaa ensimmäisen vuoden opiskelijoita aloittamaan opintonsa mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti. Tämän mahdollistavat tutorit, jotka kokeneempina opiskelijoina osaavat jakaa omia tietojaan ja taitojaan. Tutorien avulla uudet opiskelija pääsevät mukaan yliopistoyhteisöön ja tutustuvat muihin opiskelijoihin sekä opiskeluympäristöön.

Alta pääset tutustumaan vuoden 2021 tutoreihin.

IMG_20210307_091011.jpg

Riina Hynönen

Heipsuli!

 

Miun nimi on Riina ja oon 21-vuotias, toisen vuoden viestinnän opiskelija. Saavuin tänne kauniiseen Vaasaan suoraan Etelä-Savon sydämestä eli Mikkelistä. Täytyy sanoa, että päivääkään en ole katunut! Vaasassa parasta on ehdottomasti ihmiset ja uskomattomat auringonlaskut!!

 

Oma lempparimuistoni liittyy ensimmäiseen vuorokauteen, johon sisältyy paljon uusia ihmisiä sekä maineikkaat ekan illan bileet! Ensi vuodelle ollaan jo suunniteltu kaikkea super kivsua, enkä malta odottaa, että päästään mahdollistamaan teille unohtumaton fuksivuosi!

Ps. Halutessaan miut löytää myös Instagramista @riinahynonen

image0.jpeg

Emmi Keinänen

Moikkamoi!

 

Mä oon Emmi, 22-vuotias toisen vuoden viestinnän opiskelija. Vaasaan muutin kotikaupungistani Helsingistä, ja olenkin kotiutunut tänne tosi hyvin. Vaasa on opiskelijakaupunkina mitä mahtavin, sillä täällä opiskelijoiden välinen yhteisöllisyys ja poikkitieteellisyys ovat vahvasti läsnä. Lisäksi oon pitänyt viestinnän opiskelun monipuolisuudesta ja siitä, että omasta tutkinnosta voi rakentaa juuri itselleen mieluisan kokonaisuuden esimerkiksi sivuainevalinnoilla.

 

Lempimuistojani vaiherikkaasta fuksisyksystä ovat ekan viikonlopun bileet sekä VYY:n kastajaiset. Molemmissa tapahtumissa oli loistava fiilis, hauskoja aktiviteetteja ja hyvä pöhinä fuksien kesken. Rohkaisen teitä kaikkia uusia opiskelijoita lähtemään avoimin mielin fuksiviikkojen tapahtumiin, tulette takuulla muistelemaan niitä vielä pitkään!

 

Nähdään syksyllä <3

Instagramista mut löytää @emmimikaela

B2A1FC59-2AD1-4AD9-AFA6-EC81B8B46A9E.jpe

Iina Nordin

Heippa!

 

Mä oon Iina, 21-vuotias toisen vuosikurssin viestijä. Mä oon ihan alunperin kotoisin Pietarsaaresta, mutta Vaasassa oon asustellut jo semmoiset kymmenisen vuotta! Mun lempi asia Vaasassa on tietysti meidän ihana yliopisto upealla kampuksella mun toisen lempi asian, meren, äärellä. 

 

Meidän vuosikurssin fuksisyksy oli tosi erilainen kuin aiemmat, mutta ehkä sen takia vielä ikimuistoisempi. Kaiken epävarmuuden keskellä meidän paras tutorprojekti ja ainejärjestö järjesti meille huipputapahtumia ja itse sain ainakin erinomaisen kosketuksen siihen, mitä opiskelijaelämä pitää sisällään! Eniten tältä syksyltä toivon tietysti sitä, että saadaan tän tutorprojektin kautta järjestettyä myös teille ikimuistoinen fuksisyksy. Me tutorit ollaan täällä teitä fukseja varten, joten älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä tilanteessa kun tilanteessa!

 

Tervetuloa Vaasaan <3

IG: @iinanordin

IMG_9072.jpeg

Ida Makkonen

Moikku!!

 

Mun nimi Ida, oon ihan justiinsa 20 vuotta vanha ja alun perin Nummelasta kotosin. Viestintää opiskelen nytten tokaa vuotta, ja oon kyllä ihan oikeessa paikassa — oon varma, että säkin tuut viihtymään superhyvin täällä! Vaasassa yhdistyy mun mielestä ihanasti kaupungin pöhinä ja toisaalta myös sellainen rauha ja kotoisuus. Täällä on hyvä olla! <3 

 

Mun fuksivuoden lempimuisto on ehottomasti kastajaiset. :) Fuksisyksy on yhtä menoa ja meininkiä, uusia kavereita ja unohtumattomia kokemuksia, eli NAUTI!!! Mä ootan jo ens syksyä ihan into piukeena, huikeeta nähä pian!

IG: @idamakkonen

Screenshot 2021-05-29 at 11.18.41.png

Oiva Kovanen

Hellurei!

 

Meikäläisen nimi on Oiva Kovanen, nyt 2. vuosikurssin viestinnän opiskelija ja kotoisin Espoosta. 20-vuotias tosissaan olen ja viime syksynä tie opiskelujen pariin vei Vaasaan. Nyt Vaasa onkin jo vienyt täysin mukananaan ja uudet kaverit on auttanut siinä hommassa melkoisesti. Vaasassa lempparia on ollut tietenkin uudet kaverit, mutta itse kaupungissa parasta on ollut ihana meri ja Suomen kaunein kampus! Täällä on myös ihan ylihyviä ravintoloita, joita kannattaa lähteä kokeilemaan avoimin mielin.

 

Kaikista parhaiten fuksivuodesta on jäänyt mieleen kaikki meidän viimevuotisten tutoreiden järkkäämät tapahtumat, mutta päällimmäisenä kyllä ekan illan bileet! Toivottavasti me tutorit onnistutaan järjestämään teille uusille fukseille vähintään yhtä huikea syksy, kuin mitä meitsin vuosikurssille järjestettiin. Moikataan kun tavataan!

Sosiaaliset mediat löytyy nimimerkillä @oivakovanen, tulkaa rohkeesti juttelemaan vaikka Instagram diressä

kuvaainolassila.jpg

Aino Lassila

Helou!

 

Mä oon Aino ja oon ehtinyt täällä Vaasassa itseni opiskelemaan jo neljännelle vuosikurssille. Maisterissa mun pääaineena on ollut digitaalinen media ja vitsit oon tykänny täällä opiskelusta! Kotoisin oon Pirkkalasta, mutta kyllä tämä Vaasa on mulle nyt koti.

 

Vaasassa ja varsinkin meillä comedialaisilla yhteisöllisyys on ihan omaa luokkaansa. Kavereita saa poikkitieteellisesti ja täältä on tarttunut mukaan huikeita tyyppejä. Vaasassa pyörällä pääsee joka paikkaan ja kaunis meri tuo iloa niinä tuulisinakin päivinä.

 

Syksyt on aina erityistä aikaa ja odotankin kovasti sitä, että pääsen niin maisteri- kuin normifukseillekin näyttämään, miten helppoa Vaasasta ja viestinnästä on tykätä.

Instagramista mut löytää @ainoelisabet ja sieltä saa tulla kysymään mitä vaan on mielen päällä:) ​