top of page
DSC_5375.jpg

Tutorit

Tällä sivulla pääset tutustumaan viestinnän tutoreihin, jotka ottavat uudet opiskelijat vastaan heti syksyn alussa.

Tutoroinnin tarkoituksena on auttaa ensimmäisen vuoden opiskelijoita aloittamaan opintonsa mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti. Tämän mahdollistavat tutorit, jotka kokeneempina opiskelijoina osaavat jakaa omia tietojaan ja taitojaan. Tutorien avulla uudet opiskelija pääsevät mukaan yliopistoyhteisöön ja tutustuvat muihin opiskelijoihin sekä opiskeluympäristöön.

Alta pääset tutustumaan vuoden 2022 tutoreihin.

fc831b36-1ff8-4cf9-a024-c29c2e47a708 2.JPG

Aino Rouhiainen

Moikka! 

 

Mä oon Aino, 21v toisen vuoden viestintätieteiden opiskelija. Oon ehtiny mun lyhyen elämän aikana jo vaikuttamaan 5 eri paikkakunnalla, mutta lapsuuden vietin aikalailla Espoossa ja Vihdissä. Puolet ajasta vaikutin myös Suomen kauniissa Lapissa. Siksi Vaasan muuttaminen ei ollut mikään suuri elämänmuutos, koska fun fact Rovaniemi ja Vaasa on melkein saman kokosii! Kuitenkin se, mihin ihastuin Vaasassa, oli meri, vanha arkkitehtuuri ja tietenkin Suomen paras opiskelijakulttuuri! 

 

Ootan todella, et pääsen näkemään uusia comedialaisia ja tutustuttamaan teidät meijän mahtavaan porukkaan. Fuksivuoden alkuhuuman kokeminen uudestaan on se, mitä eniten ootan syksyltä ja se, että pääsette sen kokemaan! Kun pahimmasta jännityksestä on päästy eroon ja uudet kamut saatu messiin porukkaan, kaikki vasta alkaa! 

 

Tervetuloa ihan superisti Vaasaan ja toivottavasti nähään syksyllä <3 

 

IG: @aino_inkakristiina

46fe8c38-b178-435f-b5ff-4f74fb55419c 2.JPG

Ella Anttalainen

Moikka!

 

Mä oon Ella, 20-vuotias toisen vuoden viestinnän opiskelija. Olen kotoisin Porista, josta sitten muutin opiskelemaan tänne ihanaan Vaasaan. Vaasassa on ehdottomasti parasta opiskelijoiden yhteisöllisyys ja kauniit merimaisemat.

 

Lempimuisto omalta fuksisyksyltä on kastajaiset, jossa oli kaikkea kivaa ohjelmaa ja parasta tietysti oli, kun meidät kastettiin Vaasan yliopiston jäseniksi.

 

Odotan ihan super innolla tulevaa syksyä ja teihin kaikkiin tutustumista. On ihanaa päästä luomaan teille ikimuistoinen ja hauska fuksisyksy. Me tutorit ollaan täällä teidän tuki ja turva, joten voitte saapua Vaasaan rauhallisin mielin. 

 

En malta oottaa, että nähdään syksyllä!

Tervetuloa Vaasaan <3

 

IG: @ellaamariaaa

f8b0c53a-3519-40df-9055-76fabb0413b9 2.JPG

Nennu Vuoristo

Halo!!

 

Mä oon Nennu, 23-vuotias tokan vuoden viestinnän opiskelija. Vaasaan rantauduin Rauma Lapist ja välissä on tullut majailtua myös Etelä-Euroopan pikkukylissä. 

 

Oon korviani myöten tykästynyt Vaasaan, etenkin löytämiini ihmisiin täällä. Parasta on ehdottomasti yhteset hetket frendien kanssa meren rannalla pizzan parissa. Meren äärelle on ollut hyvä hengähtää välillä myös yksin. 

 

Vaasan yliopistossa on äärettömän hyvä ja yhteisöllinen meininki. Tykästyin fuksivuoteni aikana poikkitieteellisiin tapahtumiin, joista on tarttunut matkaan mahtavia tyyppejä.

 

Toivotan tulevat fuksit tervetulleiksi Vaasaan, syksyllä törmätään! Oli huolta tai iloa, I’m here for you :) 

 

Instagramista mut löytää @nennuv

IMG_4716.JPG

Sara Simola

Hellou!

 

Miä oon Sara, 23-vuotias ja oon alunperin Mikkelistä kotoisin. Opiskelen nyt viestintää toista vuotta ja oon kyllä viihtynyt täällä Vaasassa ihan älyttömän hyvin! 

 

Parhaat asiat Vaasassa ja täällä opiskelussa on kyl ehdottomasti opintojen monipuolisuus, poikkitieteellisyys ja kaikki ihanat ihmiset! Täällä on miusta tarpeeksi häppeninkiä, mutta myös rauhallista ja kotoisaa. Oon niin onnellinen et miun tie on johtanu tänne, enkä vaihtais tätä mihinkää! 

 

Fuksisyksy tulee olemaan tänä vuonna melkoista menoa ja meininkiä, joten kannattaa ottaa kaikki irti ihan kaikesta. En malta oottaa et päästään yhdessä tekemään tästä teille ikimuistoinen fuksisyksy! Let’s mennään!

 

Tervetuloa yli-ihanaan Vaasaan ja nähdään syksyllä! <3

 

IG: @sarasimola

69fc3648-4a98-427c-b14c-f1fede4e8312.JPG

Senni Haapaniemi

Helou!

 

Mä oon Senni Haapaniemi, ikää 21 ja opiskelen toista vuotta viestintää. Kotikotini ja sydämeni on täl pual jokkee eli Turuus (...pilkkua viilaten niinkin täl pual ku Kaarinas asti), mutta vaasalaisuus on täydentänyt kyseistä identiteettiä mainiosti! Vaasassa parasta on meri ja kauniit puistikot, kompakti koko sekä ihanan yhteisöllinen opiskelijakulttuuri.

 

Tuskin maltan oottaa tulevaa syksyä ja teihin uusiin fukseihin tutustumista! Luvassa on huippuja tapahtumia parhaalla mahdollisella porukalla, joten lähtekää ehdottomasti mukaan kaikkeen! Me tutorit ollaan nimenomaan teitä varten, joten meitä saa ja kuuluu vaivata hyvin matalalla kynnyksellä. 

 

Nähään syksyllä!

 

IG: @sennihaapaniemi

86782073-e60f-4e8f-9f6e-8cd299601f8e 2.JPG

Viivi Hinssa

Heippa fuksit, tulevat viestinnän ammattilaiset!

Olen Viivi Hinssa, kesällä 23 vuotta täyttävä melkein alkuperäinen vaasalainen viestinnän opiskelija. Toimin tänä vuonna maisteritutorina, joten pidän huolta teistä, jotka olette opinnoissanne jo pidemmällä. Olen kotoisin Tervajoelta, joka on teille varmasti enemmän tuttu paikka junapysäkkinä kuin kylänä. Lukion kuitenkin olen käynyt Vaasassa, joten kokemusta kaupungista löytyy huimasti. Paras asia täällä on ehdottomasti meri, ja se, että kaupunki kehittyy koko ajan!

Syksyllä minulla lähtee käyntiin 5. vuosikurssi, ja gradun aloittaminen lähestyy uhkaavasti. Onneksi opintojen ohella riittää muutakin tekemistä niin halutessaan: juhlien lisäksi järjestöt tarjoavat monipuolisesti toimintaa ja vaikuttamismahdollisuuksiakin löytyy. Täytyy myös mainita, että järjestötoiminta antaa todella hyvät mahdollisuudet verkostoitua yliopistossa, tästä kuulet varmasti lisää opintojen edetessä.

Odotan innolla sitä, että pääsen tapaamaan erilaisia ihmisiä erilaisista elämäntilanteista syksyn aikana. Huippua saada uusia tyyppejä ja kavereita meidän yhteisöömme. Maisterifuksit minä odottelen teitä, niin puhelimen päässä, Zoomissa kuin täällä Vaasassakin <3.

 

Mut löydät Instagramista nimimerkillä @viivimiljamaria, seuraile ja laita viestiä!

bottom of page