CoMedia ry

Vaasan yliopiston viestintätieteilijät

Y-tunnus: 2058293-3

Sähköposti

callitus(at)uwasa.fi

Postiosoite 

Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa

 

Käyntiosoite 

Colo, Technobotnia

Puuvillakuja 3, 65200 Vaasa

Tutorit

Tällä sivulla pääset tutustumaan viestinnän tutoreihin, jotka ottavat uudet opiskelijat vastaan heti syksyn alussa.

Tutoroinnin tarkoituksena on auttaa ensimmäisen vuoden opiskelijoita aloittamaan opintonsa mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti. Tämän mahdollistavat tutorit, jotka kokeneempina opiskelijoina osaavat jakaa omia tietojaan ja taitojaan. Tutorien avulla uudet opiskelija pääsevät mukaan yliopistoyhteisöön ja tutustuvat muihin opiskelijoihin sekä opiskeluympäristöön.

Alta pääset tutustumaan tutoreihin.

Aino2.JPG

Aino Kärkkäinen

“Heippa!

 

Minä olen Aino, 21-vuotias kolmannen vuoden viestinnän opiskelija. Olen itse eksynyt Vaasaan suoraan susirajalta, Nurmeksesta.

 

Omista opinnoistani sen verran, että olen jo melko loppusuoralla kandiopintojeni kanssa. Viestinnän rinnalla olen opiskellut esimerkiksi markkinointia ja taloustiedettä. Ensi keväänä otan pienen irtioton ja matkaan lätäkön toiselle puolelle tsekkaamaan, miltä opiskelijaelämä Väli-Amerikassa näyttää.

Fuksin elämä on ihanaa, joten muista nauttia syksystä ja koko ensimmäisestä opiskeluvuodestasi kaikin tavoin. Vaasa on YLIKIVA paikka opiskella!

Instagramista mut löytää nimimerkillä @ainomaika."

Maija Lammela

“Moikka!

 

Täällä olisi toisen vuosikurssin opiskelija Maija, ikää 19 vuotta ja Vaasaan saapunut tuolta Turun seudulta Aurasta. Viestinnän opiskelusta oon löytänyt sen mun jutun, ja sen lisäks kiinnostaa markkinointi, josta aattelin tehdä sivuaineen.

 

Parasta muistoa fuksivuodelta on mahdotonta sanoa, koska tulee niin paljon juttuja mieleen. Yks parhaimmista oli kuitenkin ekat haalaribileet, kun pääsi ekaa kertaa osaksi meidän punaista haalarikansaa!"

 

IG: mmaijaaa

Elina Latvala

"Hello hello!

Oon Elina, 21-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija, born and raised in Seinäjoki, mutta nykyään kovinkin vaasalaistunut. Päädyin opiskelemaan viestintää onnekkaan sattuman kautta ja onneksi, koska tää osoittautui olemaan täysin se mun juttu. Alassa erityisesti kiehtoo sen monipuolisuus ja laajat mahdollisuudet.

 

Mun fuksisyksy oli huippu kokonaisuudessaan, mutta erityismaininnan ansaitsee kyllä ekan viikonlopun bileet. Niiden jännittävyys ja tapahtumarikkaus saa vieläki hymyn huulille."

 

IG: elina.latvala

Emilia Narmio

“Moikku! Mä oon Emilia, tuttavallisemmin Empsa ja oon toisen vuoden viestinnän opiskelija. Syksyllä pärähtää mulla mittariin huimat 21 vuotta. Oon kotoisin Kankaanpäästä "sieltä Porin läheltä".

 

Omasta fuksisyksystä mulle jäi parhaiten mieleen kaikki huikeet tapahtumat, joita meille oltiin järkätty ja kaikki uudet ihanat tuttavuudet! <3"

 

IG: @emilianarmio

Emmi Nuutila

“Arvon fuksi vuosimallia 2019,

Täällä runoilee ehkä just sun tutor ja tokan vuoden viestijä, Emmi 23v. Kotoisin oon alun perin Sipoosta, ja mitä nyt ehdin ennen Vaasaan tuloa jokusen vuoden helsinkiläisenä viettää.

 

Fuksivuodesta parhaan teki uudet ihmiset ja kaikki uudet kokemukset (lue: opiskelijatapahtumat). Nähdään kohta!"

Ps. Backstage-materiaalit löytyy IG: emmisig

Elisa Ruuti

“Mun nimi on Elisa, oon 21-vuotias toisen vuoden opiskelija ja pääaineena mulla on tietojärjestelmätiede. Oon teknisen viestinnän ja tietojärjestelmätieteen maisteritutor, mutta itse oon vasta kandivaiheessa. Aika kuluu yliopistolla, kavereiden kanssa ja Tampereella käyn jonkun verran perhettä ja kavereita moikkaamassa.

 

Huippua että oot päässyt tänne Vaasaan opiskelemaan ja on mahtavaa päästä tutustumaan teihin syksyllä!"

 

Terveisin Elisa

Instagramista mut löytää nimellä elisa.ru

Lassi Taipale

“Moi! Oon Lassi, 23-vuotias lapualainen toisen vuosikurssin viestinnän opiskelija sekä sun tutor syksyllä 2019. Mahtavaa, että pääsit opiskelemaan juuri Vaasaan, täällä meillä on tosi hyvä ja yhteisöllinen porukka sua vastassa! Itselleni fuksisyksy oli yksi elämäni parhaista kokemuksista ja me tutorit yritetään parhaamme, että se ois sellainen myös sulle.

 

Mut löytää Instagramista nimellä las_si, sieltä saa käydä vakoilemassa tai vaikka seuraamassa, jos siltä tuntuu.

 

Nähdään Suomen kauneimmalla kampuksella!”