DSC_5375.jpg

Tutorit

Tällä sivulla pääset tutustumaan viestinnän tutoreihin, jotka ottavat uudet opiskelijat vastaan heti syksyn alussa.

Tutoroinnin tarkoituksena on auttaa ensimmäisen vuoden opiskelijoita aloittamaan opintonsa mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti. Tämän mahdollistavat tutorit, jotka kokeneempina opiskelijoina osaavat jakaa omia tietojaan ja taitojaan. Tutorien avulla uudet opiskelija pääsevät mukaan yliopistoyhteisöön ja tutustuvat muihin opiskelijoihin sekä opiskeluympäristöön.

Alta pääset tutustumaan tutoreihin.

eemeli.jpg

Eemeli Lempinen

Mä oon Eemeli Lempinen, 23-vuotias Vaasaan muuttanut ja tykästynyt Hämeenlinnalaispoitsu! Muutin tänne viime syksynä ja opiskelen toista vuotta näitä viestintätieteitä. Opiskeluaika on niin erilaista verrattuna kaikkeen muuhun aikaan mun tähänastisessa elämässä, että ei tästä ole voinut muuta kun tykätä. Fuksisyksy on tästä ajasta ehkä sitä unohtumattominta ja silloin tapahtuu mm. kaikkee helmee! Henk. koht lempparikeissi on oikeastaan fuksisyksy itsessään, mutta jos joku pitää erityisesti mainita, niin se on sitten kaikki ne uudet tuttavuudet, joihin pääsi tutustumaan tuon syksyn mittaan.

 

Ps. Haluaisin toivottaa kaikki tervetulleeksi tänne Vaasaan, eiköhän me tutorit teillekin saada hyvät setit järjestettyä!

 

Pps. Instagrammini on @eemelilem , saa follata niin follaan takasin.

Emilia Närhi

Heips!

 

Olen Emilia, 21-vuotias ja toisen vuosikurssin opiskelija. Olen alun perin Jyväskylästä kotoisin, mutta tällä hetkellä kotoisin Espoosta. Opiskelu Vaasassa on ihan huippua ihanissa maisemissa ja erityisesti pidän siitä, että viestinnän opiskelu on täällä tosi monipuolista. Täältä löytyy myös aivan ihanat opiskelukaverit.

 

Fuksisyksy oli ihan huikeeta aikaa ja parhaimpana muistona on jäänyt ehdottomasti mieleen viestijäiset ja niiden ihan superihana tunnelma. Muista nauttia siis fuksisyksystä täysillä!

 

IG: @emilianarhi

Roope Lappalainen

Moikka!

 

Mää oon Roope Lappalainen ja oon 23-vuotias nuoren miehen alku Oulusta alun perin, mutta nyt vaasalaistunut. Meikä on 2.vuosikurssilla viestinnän parissa, ja se on kyllä ollu kliffaa! Opiskelu Vaasassa on ollut erittäin mukavaa ja nautinnollista hommaa, koska Vaasan yliopiston yhtenäisyys ja hyvä ilmapiiri opiskelijoiden kesken on ollut aivan loistavaa. Lempimuistoja omalta fuksisyksyltä on erittäin monta, mutta ehdottomasti viestijäiset oli todella mieleenpainuva tapahtuma. Unohtamatta tietenkään kaikkia uusia huipputyyppejä keihin on päässyt tutustumaan opiskelujen aikana.

 

Instagramista löydät mut @roberhto nimellä, käy seuraa!

Tiia Jyrkkä

Moikka!

 

Mää oon Tiia, 21-vuotias toisen vuosikurssin viestinnän opiskelija Oulusta. Viestintä on ollut mulle juuri oikea valinta sen monipuolisuuden vuoksi. On huippua, että meidän opiskelut sisältää kaikkea ryhmätöistä ja kirjoittamisesta nettisivujen koodaamiseen. Lisäksi Vaasa on osoittautunut loistavaksi opiskelijakaupungiksi. Täällä pääsee nauttimaan niin auringonlaskuista merenrannassa kuin parhaista opiskelijabileistä!

 

Oma fuksisyksyni oli kaiken kaikkiaan mahtava kokemus, mutta päällimmäisenä mieleen jäivät ekan illan etkot Dompalla sekä ekan viikonlopun bileet. Jo heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien pääsee tutustumaan huipputyyppeihin, joiden kanssa on sitten helpompi tutustua yhdessä opiskelijaelämään.

 

Nähdään syksyllä! <3

 

IG: @tiiajuuliaa

Salla Raittila

Heipsu!

 

Mä oon Salla, kolmannen vuoden viestinnän opiskelija ja ikää on ehtinyt kertyä semmoiset 22 vuotta. Vaasaan oon eksynyt Etelä-Pohjanmaalta pieneltä paikkakunnalta nimeltä Teuva.

 

Vaasa on älyttömän ihana opiskelijakaupunki ja huippua, että päädyit myös opiskelemaan tänne! Mä oon pitänyt viestinnän opiskelun monipuolisuudesta ja siitä, miten on pystynyt rakentamaan juuri oman näköistä polkua opintojen suhteen.

 

Mun mieleenpainuvimmat muistot fuksisyksyltä on ekan illan etkot ja ekan viikonlopun bileet. Näihin ja muihin muistoihin fuksiajoilta sisältyy kasapäin uusia ystäviä, paljon naurua ja hauskoja tapahtumia. <3

 

IG: @sallaraittila

Sini Brusin

Moikka!

Mä oon Sini, 21-vuotias, alunperin tamperelainen toisen vuoden viestijä. Viestinnällä opiskelee huipputyyppejä ja kurssit on supermielenkiintoisia, joten täällä on ollut helppoa viihtyä. Vaasa on myös mukavan kompakti opiskelijakaupunki ja se saa pisteet kotiin upeista maisemistaan.

Mun lempparimuisto fuksisyksyltä on ehkä fuksikaste, mutta siitä en kerrokaan sitten enempää, jotta pysyy jännitys yllä niin kuin kuuluu! 


Instagramista mut löytää halutessaan nimellä @ssininen_ 

CoMedia ry

Vaasan yliopiston viestintätieteilijät

Y-tunnus: 2058293-3

Sähköposti

callitus(at)uwasa.fi

Postiosoite 

Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa

 

Käyntiosoite 

Colo, Technobotnia

Puuvillakuja 3, 65200 Vaasa