top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Tuudo helpottaa opiskelijan arkea: löydä vastaus opintojen aikataulutukseen!

Päivitetty: 11. marrask. 2021


Opiskelijan arki on kiireistä, toisinaan jopa kaoottista. Usein tuntuu siltä, että kaiken tulisi olla värikoodattua ja to do -listoin merkittyä, jotta voisi kutsua itseään hyväksi opiskelijaksi. Opiskelijaelämä on todellisuudessa paljon enemmän, kuin tenttejä ja deadlineja. Se on yhdessä tekemistä, pikkutunneille jatkuvia juhlia ja aamukahveja kampuksella. Opiskelijan arki onkin jatkuvaa tasapainoilua opintojen ja hauskanpidon välillä, mutta sitä helpottamaan on onneksi kehitetty Tuudo-mobiilisovellus.

Tuudo on opiskelijoiden perustama startup-yritys, jota käyttää tällä hetkellä lähes 100 000 opiskelijaa joka kuukausi. Sovelluksesta löytyy esimerkiksi kampuskartta, kirjastokortti sekä opiskelijaravintoloiden ruokalistat. Kaikki opiskeluarkeen tarvittava löytyy yhdestä ja samasta paikasta; omasta puhelimesta. Tuudo ei kuitenkaan tallenna opintotietoja, vaan ainoastaan välittää ne. Näin ollen sovellus on paitsi kätevä, myös turvallinen käyttää.

 

Tuudo on CoMedia ry:n juhlavuoden yhteistyökumppani – kiitos opiskeluarjen helpottamisesta sekä säkenöivän juhlavuoden mahdollistamisesta.


Teksti: Ida Makkonen

15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page