top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Mitkä ihmeen vujut? Lue CoMedian juhlavuoden vuosijuhlatiimin kuulumiset!Rakas ainejärjestömme täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja sen kunniaksi koko vuosi on yhtä juhlaa. Samaan aikaan juhlavuotta varjostaa kuitenkin jatkuvasti muuttuva epidemiatilanne ja koronarajoitukset. Millä mielin vuosijuhlatiimi valmistautuu tulevaan vuoteen epävarmassa tilanteessa? Lue tiimin kevätterveiset tästä jutusta!


 

Liikkumisrajoitukset, etäluennot ja maskisuositukset ovat olleet tämän kevään kuumimpia puheenaiheita. Vieläkään ei olla päästy takaisin siihen vanhaan normaaliin, josta ollaan jo vuosi haaveiltu. Siitä huolimatta juhlavuosi on etenemässä jo hyvää vauhtia, ja me vuosijuhlatiimissä olemme täynnä intoa.


“Comedialaiselle juhlavuosi suodaan vain kerran viidessä vuodessa, minkä takia siitä pitää ottaa kaikki irti”, kertoo vujutiimin Aino.

Jo vuosijuhlatiimiin hakiessamme tiesimme, että kaikki suunnitelmat tullaan tekemään muuttuva maailmantilanne mielessä pitäen. Se on kuitenkin luonut meille positiivisen haasteen kehittää uusia etätapahtumia ja luovia ratkaisuja ainejärjestömme juhlistamiseksi. “Suunnitelmat voivat muuttua pienelläkin varoitusajalla, ja nykyinen tilanne haastaa tapahtumajärjestäjiä keksimään luovia ratkaisuja vuoden juhlistamiseen”, sanoo tiimiläinen Emma. Myös Annikan mielestä uudenlainen tilanne tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta:


“Tilanne vaatii meiltä vujutiimiläisiltä uudenlaisia ideoita, reaktiokykyä sekä paineen ja epävarmuuden sietokykyä.”


Uusien mahdollisuuksien lisäksi odotamme vujutiimissä tulevalta vuodelta yhteisöllisyyttä. Vuosijuhlat ovat perinteisesti koko ainejärjestöä yhdistävä tilaisuus, ja samaa tunnelmaa haluamme tuoda myös tähän vuoteen, kun yhteen hiileen puhaltaminen on kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.


“Vujuvuosi on kenties ennen kaikkea yhteisöllisyyden aikaa ja tarjoaa jotakin, mitä odottaa pandemiatilanteessa vellomisen sijaan”, Ida kertoo. Juhlavuoden tapahtumilla haluammekin tuoda kaikille palan sitä opiskelijaelämää, joka on ollut tauolla jo vuoden päivät: “Vuosijuhlien järjestäminen tuntuu tänä vuonna erityisen tärkeältä, sillä olemme eläneet jo pitkään opiskelijaelämän ulkopuolella”, sanoo tiimiläinen Mira.

Kaikkien tärkeiden merkitystensä lisäksi vujuvuosi luo meille tiimiläisille toivoa tulevasta ja optimistista otetta haasteisiin.“Toivoa on, sillä ainakin muualla maailmalla pandemiatilanne näyttää parantuvan, kun ihmisiä rokotetaan. Hyvällä varautumissuunnitelmalla saadaan kuitenkin siirrettyä vujut ongelmitta, mikäli tilanne niin vaatii”, kertoo Kata, toinen vuosijuhlavastaavista. Myös toisella vuosijuhlavastaavalla Maijalla on uskoa tulevaan:


“Tähän projektiin lähteminen yhdessä Katan kanssa jännitti minua useammastakin syystä. Kuitenkin halusin ottaa haasteen vastaan, sillä vuosijuhlien suunnittelu, ideoiminen ja järjestäminen luovat minussa toivoa paremmasta huomisesta.”


Me vuosijuhlatiimissä teemme kaikkemme, että CoMedian juhlavuodesta tulee ainutlaatuinen ja ikimuistoinen, haasteellisista lähtökohdista huolimatta. Vujujen suunnittelu on jo täydessä vauhdissa, ja odotamme malttamattomina, että pääsemme kertomaan myös jäsenistölle juhlavuoden tapahtumista. Sitä odotellessa toivotamme kuitenkin kaikille iloista kevättä ja tsemppiä lukuvuoden viimeisten opintojen pariin!


- Milla Heininen, CoMedia ry:n vuosijuhlatiimin jäsen

 

CoMedia ry:n juhlavuoden vuosijuhlatiimiä vetävät vuosijuhlavastaavat Maija Lammela ja Kata Bocharova. Vuosijuhlatiimiin kuuluu Aino Lassila, Mira Tarkkanen, Ida Makkonen, Milla Heininen, Emma Takalo ja Annika Seppälä.Kuvat: Viivi Hinssa


225 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page