top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Lähde mukaan tämän vuoden haalariprojektiin!


Haalariprojekti alkaa!


Vaikka kevät onkin vasta tuloillaan ja vappuun on vielä aivan liian pitkä aika, niin suuntaamme katseemme jo kohti ensi syksyä ja tulevia fukseja. Yrityssuhdevastaavana vuoden isoin työmaani on haalariprojekti, jonka tarkoituksena on hankkia ensi syksyn fuksien haalareille sponsoreita, ja näin sopia uusia yhteistyökumppaneita.


Tätä työmaata varten tarvitsenkin teidän apuanne arvon jäsenistö, sillä itse kullakin on kevään edetessä kädet täynnä niin tapahtumia, kuin niitä paljon pelättyjä opintopisteitäkin. Haalariprojektiin tarvitaan mukaan 2-3 kappaletta jäseniä, jotka voivat auttaa yritysten kontaktoinnissa, sekä mahdollisissa neuvotteluissa.


Valittujen kanssa käydään läpi, kuinka paljon he voivat henkilökohtaisesti auttaa ja deadlinet sovitaan erikseen sen mukaan. Suurin osa kontaktoinnista tapahtuu sähköpostin välityksellä, eli mikäli olet etevä tarinoitsija ja haluat edistää projektiamme, niin ei muuta kuin hakemusta tulemaan!


Ajallisesti projekti sitoo kevään ajaksi ja tarkoituksena olisi, että viimeistään vapun kääntyessä unohdukseen, ei avustajia enää tarvitsisi. Tässä voi olla jonkinlaista joustamista, mutta kaikki aikataulut ja ajankäyttö sumplitaan valittujen kanssa ja heidän toiveidensa mukaan!


- Eino Viitamies, CoMedia ry:n yrityssuhdevastaava 2022


Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen ysv@comediary.com. Kerro hakemuksessani:


  • Miksi juuri sinä olisit hyvä valinta osaksi haalariprojektia?

  • Ketä haluaisit tämän vuoden haalarisponsoreiksi tai millaisia ideoita sinulla on jo etukäteen yrityksistä tai jos sinulla on kontakteja relevantteihin yrityksiin?


Hakuaika päättyy 27.02.2022 ja valituille ilmoitetaan viimeistään 01.03.2022.51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page