top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Hae Journalistiliiton opiskelijalähettilääksi!Lähettiläs huolehtii, että vaasalaiset opiskelijakollegat saavat tietoa liiton ajankohtaisista asioista. Vaasassa operoi yksi lähettiläs kerrallaan, osana Journalistiliiton opiskelijatyöryhmää. Työryhmä kokoustaa noin viisi kertaa vuodessa. Kokouksien ja paikallisen tiedottamisen lisäksi pääset järjestämään opiskelijaseminaaria yhdessä muiden lähettiläiden kanssa.

”Lähettilään homma on hyvää hommaa! Parasta on vuotuisen opiskelijaseminaarin järjestäminen, siinä oppii samalla paljon siitä, mitä on journalismissa ja viestinnässä ns. pinnalla.” - Eeli Salmela, Vaasan lähettiläs 2019 ja 2020.

Lähettiläs valitaan kalenterivuodeksi kerrallaan, hakemalla tavoittelet siis vuoden 2021 pestiä. Hommassa ei tarvitse olla journalismin ammattilainen, Vaasan lähettiläs edustaa liitossa viestintätieteilijöitä. Liiton jäsen tulee kuitenkin olla (liittyminen on helppoa!) ja journalismista kiinnostunut. Nykyinen lähettiläs perehdyttää sinut ja tehtävän hoitamisesta maksetaan vuosipalkkio.


Hae siis lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 22.11. mennessä osoitteeseen z109226@student.uwasa.fi!

22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

CoMedian excursio Helsinkiin

28.3.–30.3.2022 Ensimmäinen päivä – Yle ja Sitra Excursio starttasi junamatkalla Vaasasta kohti Helsinkiä. Aamu Helsingissä alkoi vierailulla Ylen Luovalle talolle. Meidät otettiin innolla vastaan, si

Comentarios


bottom of page