top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

Hae CoMedia ry:n sääntötyöryhmään keväälle 2023

Päivitetty: 23. elok. 2023


Kiinnostaako sinua valmistella ja vääntää sääntöjä? Entä haluatko pallotella yhdistyslakia ja olla mukana luomassa uusia perinteitä? Kaipaako mielestäsi CoMedian perinteet ja palkitsemiset uudistamista? Jos vastasit mihinkään näistä kyllä, saatat sopia sääntötyöryhmän uudeksi jäseneksi!


Sääntötyöryhmä vastaa CoMedia ry:n sääntöuudistuksesta sekä perinneohjesäännön luomisesta. Työryhmässä tullaan työskentelemään tiiminä, jonka vuoksi kukaan ei jää yksin. Työryhmän toimintaa valvoo puheenjohtaja, jonka työryhmä valitsee keskuudestaan. Jäseniä ryhmään valitaan syyskokouksen päätöksellä vähintään viisi ja enintään kymmenen jäsentä. Tämän lisäksi toiminnassa on mukana CoMedia ry:n hallituksen istuva sekä vuoden 2023 puheenjohtaja.


Haku työryhmään on auki torstaihin 15.12. saakka, jonka jälkeen työryhmän jäsenet valitaan. Työryhmä järjestäytyy tammikuussa 2023 ja työskentely jatkuu CoMedia ry:n kevätkokoukseen saakka, joka pidetään huhtikuun loppuun mennessä. Erillistä hakemusta työryhmään osallistumista varten ei tarvitse jättää vaan riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi sähköpostitse osoitteeseen pj@comediary.com. Sääntötyöryhmässä voidaan katsoa eduksi kokemus yhdistystoiminnasta ja on suositeltavaa, että hakijalta löytyy jonkinnäköistä kokemusta jossakin yhdistyksessä toimisesta, joskaan tämä ei ole välttämätöntä.

72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page