top of page
  • Writer's pictureCoMedia Ry

CoMedia ry vuoden järjestö ja yhteisöllisyyspalkinnon saaja

Päivitetty: 23. elok. 2023


Vaasan yliopiston viestintätieteilijöiden ainejärjestö CoMedia ry palkittiin toissa viikkoisessa Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan järjestötoimijoiden kiitosillassa vuoden 2022 järjestönä! Vuoden järjestön tittelin lisäksi CoMedia vastaanotti tilaisuudessa vuoden yhteisöllisyyspalkinnon. Alta löydät perustelut kummankin palkinnon antamiselle rakkaalle ainejärjestöllemme!


Palkintojen saajat valittiin järjestötoimijoiden äänestyksen perusteella. CoMedia ottaa palkinnot vastaan suurella kunnialla. Haluamme olla myös tulevina vuosina kehittämässä omaa toimintaamme ja edistämässä koko opiskelijayhteisön hyvinvointia.


Järjestöpalkintojen lisäksi comedialaisista henkilökohtaisia palkintoja saivat Riina Hynönen, joka palkittiin vuoden ahertajana sekä Viivi Hinssa, jolle myönnettiin vuoden aktiivin palkinto. Vielä kerran isot onnittelut!Vuoden järjestö


Tämä järjestö on kohottanut profiiliaan huomattavasti tänä vuonna. Järjestö on tarjonnut erinomaista edunvalvontaa, aloittanut säännöllisen päivystyksen ainejärjestöhuoneellaan sekä kehittänyt uusia ja vanhoja tapahtuma- ja viestintäkonsepteja. Järjestö on erittäin läsnä kampuksellamme ja kaikessa mukana. Järjestö on edistänyt tänä vuonna hyvää ilmapiiriä kampuksella ja tehnyt aktiivisesti yhteistyöä muiden järjestöjen kanssa.


Järjestö on järjestänyt useita poikkitieteellisiä, matalan kynnyksen tapahtumia esimerkiksi vappuna. Lisäksi järjestö on näyttänyt esimerkkiä ja panostanut alkoholittomiin konsepteihin.

Järjestössä on alettu ruhkeasti luomaan uusia perinteitä ja edistetty avoimuutta jäsenistölle, muun muassa hallituksen kuukausikatsauksien avulla.Vuoden yhteisöllisyyspalkinto


Tämä järjestö on aina mukana niin omissa kuin muidenkin tapahtumissa. Järjestö on panostanut tänä vuonna yhteistyötapahtumiin muiden järjestöjen kanssa. Järjestö on lisäksi pyrkinyt tarjoamaan kaikille sopivia tapahtumia turvallisemman tilan periaatteita noudattaen. Erityistä kiitosta on saanut alkoholittomuuden huomioiminen tapahtumissa. Järjestö on pienestä koostaan järjestänyt tapahtumia aktiivisesti, laajalla ja monipuolisella skaalalla koko jäsenistölleen.


Perusteluissa nostettiin useasti esille järjestön järjestämät matalankynnyksen tapahtumat, joista esimerkkinä mainittiin munkki ja simabuffa vappuma, luistelu cokeilu sekä neulontailta. Tämän järjestön toiminta on aina muut huomioonottavaa sekä helposti lähestyttävää. Kaikkiin tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki koulusta tai opiskelualasta riippumatta.


Kuva: Iida Kulhua


38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page